• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.03.2024

07:52

"Nemoj da me zezeš, ja beo k'o sir": Najpopularnijem reperu nuđena uloga Džeja u filmu "Nedelja", on bio zabezeknut

inflrmer

Estrada

"Nemoj da me zezeš, ja beo k'o sir": Najpopularnijem reperu nuđena uloga Džeja u filmu "Nedelja", on bio zabezeknut

Podeli vest

Muzičar je otkrio da je dobio ponudu da glumi legendarnog pevača, ali da ju je odbio.

Ostvarenje o Džeju Ramadanovskom izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali i Husa koji je odigrao glavnu ulogu u filmu, koja je najpre ponuđena mladom reperu.

Naime, popularni reper Relja Despotović Seksi ispričao je u jednom podkastu da je prvo njemu ponuđena uloga Džeja, ali da je on odbio.

Foto: ATAIMAGES

 

- Za taj film sam ja pozvan da glumim Džeja. Zvali su me i rekli su, imamo za tebe, hoćemo da se pojaviš u filmu o Džejevom odrastanju. Ništa oni meni nisu sada specifično rekli, samo da hoće da budem u filmu - rekao je.

On je zatim dodao, da je na kraju ipak izabrao ulogu Zdravka, Džejovog drugara:

- Otišao sam sa menadžerom našim, Dačom, i kažu: "Hoćemo da ti glumiš Džeja". Nas trojica se gedamo ovako i krećemo da se smejemo. Džej je bio nizak, ja previsok sam za Džeja, ja beo kao sir, znaš... I daju mi da vidim Džeja i da vidim Zdravka, njegovog drugara.

Foto: ATAIMAGES

 

Inače, Seksi u filmu "Nedelja" glumi klinca iz popravnog doma koji pravi neprilike Iso Leri Džambi kada je bio klinac, a sama scena iz filma je omaž čuvenoj seriji "Sivi Dom".

Despotoviću ovo nije prva uloga. Prošle godine je zaigrao zajedno sa svojim kolegom iz grupe Crni Cerak, Bibom u filmu "Indigo kristal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija