• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

22.05.2024

16:58

Toni Montano se kleo u Arkana, bio je i u "Tigrovima"! Pretio je ljudima pozivajući se na Ražnatovića, a jedna stvar ledi krv u žilama

Zoran Sinko/Printscreen you tube

Estrada

Toni Montano se kleo u Arkana, bio je i u "Tigrovima"! Pretio je ljudima pozivajući se na Ražnatovića, a jedna stvar ledi krv u žilama

Podeli vest

Odnos Tonija Montana i Željka Ražnatovića Arkana oduvek je intrigirao javnost, a upućeni kažu da se Montano često pozivao na svog prijatelja.

Srpski rok muzičar Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini u Beogradu.

Telo pevača zatekla je njegova sestra od strica kojoj se nije javljao na telefon, ni otvarao vrata, te je angažovala bravara, a po ulasku u stan u fotelji zatekla beživotno telo svog brata.

Jedna od sigurno najintrigantnijih stvari u životu ovog pevača, zasigurno jeste njegov odnos sa Željkom Ražnatovićem - Arkanom, osnivačem Srpske dobrovoljačke garde.

Foto: Foto: Printscreen You Tube/ Belgrade Beer Fest

 

Naime, svojevremeno je Minimaks pričao da je Toni Montano odbio da bude gost u njegovoj emisiji, jer je u žalosti zbog Arkanove smrti.

Toni Montano, Oliver Mandić i Dušan Prelević su Arkana poznavali još iz rane mladosti i bili su prijatelji. Nakon što je počeo rat u Hrvatskoj, sva trojica su pristupili Srpskoj dobrovoljačkoj gardi, odnosno "Tigrovima".

Oliver Mandić je obavljao dužnost idetendanta - što znači da je bio zadužen za nabavku cigareta i ostalih potrepština, pisali su domaći mediji svojevremeno.

Foto: Zoran Sinko

 

Petar Janjatović, rok kritičar, svojevremeno je ispričao da je Mandić na ceremoniji dodele nagrada na MESAM-u izražavao zahvalnost svom kumu Arkanu:

U to vreme, Toni Montano i on šepurili su se po čitavoj Srbiji kao manekeni, i slikali se u uniformi gde god su stigli. Toni Montano je čak pretio nekim ljudima pozivajući se na Arkana, svog velikog zaštitnika. -

Toni Montano je napisao muziku i tekst za himnu fudbalskog kluba "Obilić", a upućeni kažu da se rivalima, kada čuju "Samo napred Obilić", bukvalno ledila krv u žilama, zato što su znali gde su došli i protiv čije ekipe igraju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20