• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.05.2024

22:19

Futa odbio da priča o Karleuši! Radulović se iznervirao na pitanje o sudskom sporu sa pop zvezdom

Aleksandar Jovanović Cile/Zoran Sinko

Estrada

Futa odbio da priča o Karleuši! Radulović se iznervirao na pitanje o sudskom sporu sa pop zvezdom

Podeli vest

Futa je nedavno optužio Jelenu da je navodno ukrala pesme koje je napisao njegov pokojni sin, Laća, a sada je odbio da govori o Karleuši.

Danas je u jednom prestoničkom lokalu organizovana promocija "Džej tribute benda", koji je nastao u čast pokojnoj Džeja Ramadanovskog. Pored toga, premijerno je pušten spot, ali i pesma "Za kraj" u Džejovoj verziji, te i strofa koja je do sada bila neobjavljena i ne nalazi se u verziji koju je otpevala Ceca Ražnatović za potrebe filma "Nedelja".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Organizator celog ovog projekta je Aleksandar Radulović Futa, koji je bio uz Džeja tokom njegove karijere. 

Futa je bio raspoložen da odgovara na pitanja okupljenih novinara, sve dok nije upitan za Jelenu Karluešu sa kojom ima sudski spor. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 - Ja nemam problem da o tome govorim, ali biće vremena za to - rekao je besno Futa za "Srbiju danas". 

Podsetimo, Aleksandar Radulović Futa šokirao je javnost tvrdnjom da je Jelena Karleuša, navodno, ukrala pesmu Milana Laće Radulovića i potpisala je kao svoju.

Foto: Masha Bandjur

 

- Dotična pevačica je potpisala i predstavila Laćine pesme, "Ja", "Abu Dabi" i "Runde" kao svoje. Pošto se time ne bavim, kao što sam hiljadu puta rekao, nemam nameru više da vrtim u krug šuplju priču. Za to imam i dokaze, pa će i to doći na red kada bude trebalo. Ako neko sebe lažno predstavlja kao autora teksta i to javno saopštava, onda za to postoji termin koji se zove… napišite sami. - Inače pomahnitali deda je odlično, hvala na komplimentu. Kontra-kompliment imam: Daning-Krugerov efekat! Iluzorna superiornost, bez mogućnosti da se "pacijentu" na bilo koji način objasni da je u zabludi, jer takvima bilo šta "normalno i istinito" objašnjavati je nemoguća misija. Znači, ne treba ni pokušavati - rekao je Futa Radulović ranije za "Informer".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija