• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.05.2024

20:55

"Išla sam na psihostabilizaciju": Potresna priča Milene Kačavende, u momentu kada je saznala da je trudna, njen suprug se borio za život

Miloš Rafailović

Rijaliti

"Išla sam na psihostabilizaciju": Potresna priča Milene Kačavende, u momentu kada je saznala da je trudna, njen suprug se borio za život

Podeli vest

Kačavenda je iskreno progovorila o najstresnijem periodu u svom životu, što je sve ukućane ostavilo bez reči.

Učesnici rijalitija "Elita" danas su govorili o svojim najbolnijim trenucima u životu, a sledeća koja je otvorila dušu pred ukućanima bila je Milena Kačavenda

Kako je ispričala, najstresniji momenat u životu joj je bio taj kada je njen tadašnji suprug doživeo nesreću. Pored toga, Milena je dodala da je baš u tom momentu saznala i da je u šestom mesecu trudnoće. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

 

- Koji je najbolniji trenutak u ljubavi kod tebe, Milena? - pitao je voditelj.

- Meni je najteže bilo kad sam se razvela od muža i kad sam otišla na psihostabilizaciju, stavili su me u hipnozu gde se vraćaju sve podsvesne stvari, najviše mi je traumu tad ostavila po njima ta suprugova nesreća koju je imao na Palama i kada su govorili da je otpisan da neće preživeti, imala sam dete od godinu dana tada kući i ja sam toliko štucala od svega toga, svi su čekali samo da on ode, moj ginekolog je rekao tada da odradimo ultrazvuk želuca i ja odlazim u bolnicu gde mi doktor kaže da sam trudna šesti mesec - pričala je ona sa knedlom u grlu i dodala:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Bila sam šokirana jer mi se muž borio za život, ja sam potisnula sve to u mozgu i razmišljajući sam shvatila da mi je to bio najveći udarac u životu - rekla je rijaliti učesnica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija