• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

31.05.2024

16:16

"Kuća će biti još veća nego ova u Beogradu"! Marta Savić za Informer o vili na Avali: Selimo se, radovi su u toku!

ATAIMAGES

Estrada

"Kuća će biti još veća nego ova u Beogradu"! Marta Savić za Informer o vili na Avali: Selimo se, radovi su u toku!

Podeli vest

Pevačica Marta Savić je za Informer otkrila detalje o vili na Avali u koju će se preseliti sa mužem Miletom Kitićem.

Pevači Marta Savić i Mile Kitić uživaju u skladnom braku od 1988. godine, a za 36 godina stekli su pravo bogatstvo od kojeg su kupili nekretnine.

Foto: ATA Images

 

Međutim, iako im novca ne manjka, par je odlučio da se preseli iz velelepne vile na Lekinom brdu u novu vilu na Avali.

Mile je nedavno rekao da je odlučio da "pobegne" iz Beograda, jer mu nedostaje privatnost, a sada je Marta otkrila kako je došlo do toga da se presele baš na ovu planinu.

Foto: Privatna arhiva

 

- Pre 20 godina smo kupili zemlju na Avali. Bili smo dugo na sudu sa čovekom od koga smo je kupili, jer on nije imao završene papire. Jedno 15 godina samo se sudili sa njim i na kraju smo dobili spor - rekla je Marta za Informer, a zatim nastavila:

- Podigli smo kuću, a posle korone smo odlučili da to krenemo da sređujemo i da se tamo preselimo. Ne znam tačno koja je površina zemljišta u pitanju, ne razumem se u to, ali je dovoljno velika da imamo lepo dvorište. I dvorište i kuća će biti lepši i veći nego ovo što sad imamo u gradu. Nije to vikendica, pravimo nešto gde želimo da živimo, planiramo da se preselimo skroz. Imaćemo i bazen i sve što nam treba. Valjda to zaslužujemo - kazala je Savićeva.

Foto: Maša Banđur

 

Poznato je da Marta i Mile imaju luksuzne nekretnine koje su predivno uređene i spolja i iznutra, a na pitanje da li će i ova kuća biti isto toliko raskošna, pevačica je odgovorila:

- Šta je luksuz? Luksuz je možda i nešto što nam ne treba, ali svako ugađa sebi koliko može i kada može. Sve je na kraju stvar ukusa. Imam komšinicu koja ima identičan stan kao ja, ali kada uđete u njen stan vidite njen "personaliti" tu, kad uđete u moj vidite moj "personaliti" i to tako ide.

Foto: Miloš Rafailović

 

Savićeva kaže da u novoj vili zemljište želi da iskoristi ne samo za bazen i baštu, već namerava da zasadi i neko povrće i voće za ličnu upotrebu.

- Radovi su i dalje u toku, a ako već imam toliku zemlju, gledaću da napravim da imam od svega po malo.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17