• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2024

13:16

I bez reklame ide kao alva! Za 24 časa "planula" trećina karata za koncert Tee Tairović u Beogradskoj areni

Dušan Petrović

Estrada

I bez reklame ide kao alva! Za 24 časa "planula" trećina karata za koncert Tee Tairović u Beogradskoj areni

Podeli vest

Nakon što su karte za koncert Tee Tairović u Beogradskoj areni puštene u prodaju (10. juna u podne), procurile su informacije o tome koliko karata je otišlo za samo 24 sata!

Kako navodi izvor upućen u informacije o prodaji ulaznica, za jedan dan "planula" je čak trećina Arene.

- Iako su svi očekivali da će prodaja ići dobro, jer je Tea neko koga ljudi vole i žele da gledaju, ovakve rezultate posle samo jednog dana nisu zamišljali. Neverovatno, prodati trećinu karata u jednom danu... To je za aplauz - ističe izvor.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

- Ono što je nas koji radimo posao vezano za prodaju karata iznenadilo jeste što se ovo sve desilo mimo bilo kakve reklame. Koliko znam, Tein tim još nikakvu reklamu nije pustio, nema nijednog plakata, bilborda... Ništa. Ovo se sve dešava bez toga - dodaje naš sagovornik.

Ove informacije daju se primetiti i potvrditi i kada se uđe na zvanične sajtove putem kojih se prodaju karte, pošto su jasno prikazana mesta koja su prodata, kao i ona koja su i dalje u prodaji.

Foto: Foto: Dušan Petrović

 

Ono što su tokom prvog dana kada su karte puštene u prodaju primetili prvo korisnici društvenih mreža jeste podatak da su svi barski stolovi oko bine, za koje su cene karata među skupljima, prodati za svega 20 minuta.

Sve ovo se dešava nakon izlaska Teinog 3. studijskog albuma "TEA", koji je zabeležio rekordan broj pregleda - za 7 dana više od 23 miliona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija