• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

23.06.2024

16:55

"Poslednjih meseci mu je bilo baš loše": Jovana Mišković prvi put o smrti oca, čuvenog reditelja: "Kao da je neko uzeo deo mene..."

ATAIMAGES

Estrada

"Poslednjih meseci mu je bilo baš loše": Jovana Mišković prvi put o smrti oca, čuvenog reditelja: "Kao da je neko uzeo deo mene..."

Podeli vest

Snajka najbogatijeg Srbina govorila je o smrti i bolesti oca, ali i naslednicama.

Jovana Nikolić Mišković godinama je u braku sa sinom Miroslava Miškovića, Markom, sa kojim ima dve ćerke, Antoninu i Reinu. Pevačica se u prethodnom periodu susrela sa gubitkom oca, a sada se dotakla pojedinih tema vezanih za njen privatan život, o kojem je ranije izbegavala da govori.

Foto: ATAIMAGES

 

Najpre, ona je progovorila o naslednicama.

- Antonina ima mnogo talenata. Prvo je svirala klavir, pa joj je dosadilo. Nisam deci puštala do iznemoglosti moje pesme. Ona uglavnom sluša stranu muziku, ne zna naše pevače i pevačice. U zadnjih mesec dana je čula dve moje pesme. Totalno su drugačije, to su dva sveta različita. Mislim da će Rea biti glumica, ide u tom kreativnom pravcu. Ja sam bila nemirnija od moje sestre. Nisam prihvatala ''ne '' kao odgovor bez velikog obrazloženja, a sestra je uvek bila vukovac sa svim peticama - otkrila je pevačica, nakon čega je pomenula smrt oca, čuvenog reditelja Božidara Bote Nikolića.

Foto: ATAIMAGES

 

- Kad imate takav gubitak, to je kao da je neko uzeo deo mene... Tu rupu ću imati do kraja života. Trebalo mi je dve godine da mogu bez suza da progovorim na ovu temu. Strašno mi je bilo teško. Njemu je poslednjih 10 meseci baš bilo loše. Tada sam bila trudna. Imala sam naznake da će se to desiti. Ne mogu da zamislim kako je ljudima koji nemaju vreme za poslednji pozdrav - završava Jovana Nikolić Mišković za Pink.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija