• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

01.07.2024

21:01

Kratko i jasno! Oglasila se Jelenina porodica za Informer nakon vesti da je Zoran u vezi sa njenom drugaricom Indi!

ATA Images

Estrada

Kratko i jasno! Oglasila se Jelenina porodica za Informer nakon vesti da je Zoran u vezi sa njenom drugaricom Indi!

Podeli vest

Jelenine sestra i tetka nisu želele previše da komentarišu Marjanovićev privatni život!

Pevačica Indi Aradinović i kompozitor Zoran Marjanović danas su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na jednom bazenu, nakon čega su svi posumnjali da su njih dvoje u vezi.

Foto: ATA Images

 

Informer je nakon toga stupio u kontakt sa Indi, koja je samo kratko prokomentarisala da su Zoran i ona dugogodišnji prijatelji i da ne vidi ništa sporno u tome što su se dodirivali naočigled svih i ljubili u obraz. 

Sada je Informer kontaktirao Teodoru Krsmanović, sestru pokojne Jelene Marjanović, koja je rekla da nema blizak odnos sa zetom i da se čuju samo u vezi deteta, te da nije upućena u njegov ljubavnim život. 

Foto: ATA Images

 

- Pojma nemam, ne pričam sa Zoranom o njegovom privatnom životu iskreno. Čujem se sa njim samo u vezi deteta, ništa više ne znam o njemu. Ne znam ni da se Jelena družila sa Indi, bolje pitajte nekog drugog, jer ja ne znam ništa u vezi toga - izjavila je pevačicina sestra, Teodora za Informer. 

Foto: facebook

 

Nakon toga smo pozvali i Jeleninu tetku, Ljubicu Manojlović, koja je takođe istakla da ne zna ništa o Zoranovom privatnom životu. 

- Ne, ne, ne znam ja o tome ništa. Ne znam ništa je tome, stvarno. Ne znam, ne znam stvarno, njegova privatna stvar, mene to ne zanima - rekla je kratko za Informer Jelenina tetka, Ljubica .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija