• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

02.07.2024

09:23

Indi Aradinović se za ovog biznismena udala u tajnosti: Pevačica uhvaćena sa Zoranom Marjanovićem na bazenu, a ovako je govorila o bivšem mužu

ATAIMAGES

Estrada

Indi Aradinović se za ovog biznismena udala u tajnosti: Pevačica uhvaćena sa Zoranom Marjanovićem na bazenu, a ovako je govorila o bivšem mužu

Podeli vest

Fotografije pevačice i Zorana Marjanovića juče su se pojavile u medijima, a njen ljubavni život i pre ovoga je bio buran.

Pevačica Indi Aradinović uhvaćena je juče kako razmenjuje nežnosti na bazenu sa Zoranom Marjanovićem. Indin ljubavni život bio je veoma buran i ranije, a pevačica je kratko bila i u braku. 

Naime, 2022. godine Aradinovićeva je rekla sudbonosno "da" izvesnom biznismenu iz Danske. Njihov brak trajao je samo nekoliko meseci. Bivšeg muža u jednom postu na svom Instagramu nazvala je "edipovcem" i lažovovom, a za probleme u braku osim njega krivila je i njegovu majku i ćerku.

Foto: printscreen

 

- Nikada nije bio ljubomoran, ali odjedanput je postao, od kako smo se venčali tako se on promenio, tj. oni su se potrudili da se on promeni što više, oni su se baš trudili da mi ne uspemo. Njegova majka sećam se meni za venčanje kupuje ogrlicu I kupuje unuki, malo onako ponižavajuće, malo onako primitivno, ja razumem tu ljubav prema unuci, ali nemojte preterivati I mnogo što šta uz put saplitanja, komentara mnogo ružnih - rekla je Indi prilikom gostovanja u emisiji "Pretres".

Foto: E-stock

 

Povodom njenih fotografija sa Zoranom Marijanovićem pevačica se juče oglasila za Informer i negirala da su njih dvoje u vezi.

- Nije to ništa novo u obraz se ljube prijatelji, drugari, saradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, šta ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo hteli da se krijemo, krili bismo se negde van bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno - rekla je Indi za Informer. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija