• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.07.2024

22:51

Seka podržala Karleušu! Pevačica se zbog Jelene obrušila na mlade kolege: "Šolju mleka i u krevet, muzika ti traje kao kisela voda!"

ataimages/printskrin instagra

Estrada

Seka podržala Karleušu! Pevačica se zbog Jelene obrušila na mlade kolege: "Šolju mleka i u krevet, muzika ti traje kao kisela voda!"

Podeli vest

Aleksićeva je podržala koleginicu i na društvenim mrežama osula paljbu po mladim izvođačima koji ne poštuju kolege sa dugogodišnjim karijerama.

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana zatvorila festival "Music Week" spektakularnim performansom na beogradskom Ušću. Ona je nastupala isto veče kada i grupa Crni Cerak, čiji je frontmen Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, prošle godine za medije izjavio da su mu roditelji branili da sluša Karleušu i tom prilikom im se javno zahvalio na tome.

Foto: Miloš Miletić

 

Čarke između mladih repera i Karleuše nisu izostale ni ovoga puta, a Seksi se na društvenim mrežama zapitao "Da li je Jeleni veći životni uspeh to što nastupa na Music Week-u ili to što nastupa sa Crnim Cerakom?"  

Mnogi su komentarisali ovu njegovu izjavu na društvenim mrežama, ali sada se oglasila i Seka Aleksić i sve iznenadila svojom reakcijom s obzirom na to da su ona i Jelena duže vreme u lošim odnosima. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Na stranu da li volite Jelenu, ali da neki balavac proziva nju i izvođače koji traju preko 20 godina je van svake pameti. Niko od mojih kolega ne sme da dozvoli da neki balavac koji se juče ispilio kaže "njoj treba da je čast jer deli binu sa mnom". Ma, nemoj, šolju mleka i u krevet! Ionako ti muzika traje kao kisela voda - prokomentarisala je Seka na Tviteru.

 

 

Neki su je odmah podsetili na njen stari sukob sa Jelenom, ali je Seka ostala dosledna svojim rečima.

- Ja sam sa tim završila. Svako se nosi sa svojim ponašanjem. Ovde je stvar poštovanja nečije karijere, moje kolege ne treba da dozvole da bilo ko gazi po njihovim karijerama, posebno ovim koje dugo traju - bila je jasna pevačica.

Bilo je i onih koji su pomislili da se Sekin tvit odnosi na Vojaža, ali je ona odmah objasnila da nije reč o njemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija