• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.A./Grand

06.07.2024

18:34

"Ja sam njen fan i nju bih izabrala definitivno!" Tanja Savić otkrila koga bi uzela za mentora da se sada takmiči u Zvezdama Granda!

E-Stock

Estrada

"Ja sam njen fan i nju bih izabrala definitivno!" Tanja Savić otkrila koga bi uzela za mentora da se sada takmiči u Zvezdama Granda!

Podeli vest

Pevačica Tanja Savić priznala je koga bi izabrala za mentora da se sada takmiči u Zvezdama Granda. Njen odgovor šokirao je mnoge.

Pevačica Tanja Savić počela je muzičku karijeru 2004. godine u „Zvezdama Granda„, a i danas mnogi kažu da je najbolja pevačica koju je ovo takmičenje iznedrilo.

Foto: ATAIMAGES

 

Dvadeset godina je prošlo od momenta kada je prvi put stala na scenu, a i sama priznaje da ne bi napravila takvu karijeru da se nije prijavila za najpopularnije takmičenje.

Tanja je nedavno za Grand otvoreno govorila o „Zvezdama Granda“ i otkrila koga bi od članova žirija odabrala za mentora da se sada takmiči.

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

 

- Mariju Šerifović bih izabrala definitovno. Svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište - rekla je Tanja za Grand.

Pre nekoliko nedelja Tanja je objavila novi album i najavila solistički koncert u Areni u Beogradu, ali pevačica sa ponosom ističe da su su joj upravo „Zvezde Granda“ najviše pomogle u karijeri.

Foto: ATAIMAGES

 

- Definitivno ne bi bilo ovako i ne bih imala ovaj put. Imala sam svega 18 godina kada sam se pojavila i nevervatno mi je sve to, ne bih ništa menjala. Menjala sam se i fizički, i ostvarila sam se kao majka, i zdravlje me je poslužilo da budem tu gde jesam i nema greške - kazala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nalog patrijarha Porfirija: SPC daje 100.000 evra za pomoć BiH
Društvo

Nalog patrijarha Porfirija: SPC daje 100.000 evra za pomoć BiH

Saznavši u dalekoj Kanadi, gde se nalazi u kanonskoj poseti tamošnjem sveštenstvu i vernom narodu, za katastrofalne poplave u Hercegovini, Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije je dao nalog Verskom dobrotvornom starateljstvu u Beogradu da preko Eparhije zahumsko-hercegovačke najugroženijim porodicama uputi jednokratnu pomoć u iznosu od 100.000 evra.

05.10.2024

09:10

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija