• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.07.2024

22:26

"On je ovde dolazio zbog..." Vernici iz manastira u kom je Milan provodio mnogo vremena otkrili istinu, sa njim je često bila ova žena

ATAIMAGES/wikipedia

Estrada

"On je ovde dolazio zbog..." Vernici iz manastira u kom je Milan provodio mnogo vremena otkrili istinu, sa njim je često bila ova žena

Podeli vest

Vernici iz manastira Podmaine u Budvi su imali samo reči hvale za Stankovića.

Pevač Milan Stanković je pre više od pet godina napustio estradu i posvetio se veri, te često posećuje manastire, kako u Srbiji, tako i van granica naše države. 

Foto: ATAIMAGES

 

U poslednje vreme Stanković je mnogo vremena provodio u manastiru Podmaine u Crnoj Gori. 

Vernici koji su kao Milan često u manastiru Podmaine, imali su samo reči hvale za pevača. Oni su ispričali da je Stanović često dolazio sa svojom majkom u ovaj sveti hram. 

- Milana smo neko vreme stalno viđali, dolazio je s majkom. Dečko je divan, baš je dobar. Normalno se ponašao. Pio je rakiju s nama i ručali smo zajedno. Ove godine ga nismo videli, ali ga očekujemo, nadamo se da će doći - rekao je jedan od prisutnih vernika u manastiru.

Foto: ATA Images

 

Na pitanje da li je Stanković u međuvremenu postao iskušenik, niko od njih nije znao odgovor. 

- Nismo sigurni. Nismo to čuli. On je ovde dolazio zarad spokoja i mira i tih teških životnih situacija kroz koje je prošao. Dolazio je i zbog mame, koja je, kao što smo već rekli, bila ovde sa njim - rekli su oni za "Kurir". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija