• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

26.07.2024

10:19

Koleginice lumpovale na Darinom nastupu! Tea mamila uzdahe u provokativnoj haljini, Prija pala u sevdah (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Estrada

Koleginice lumpovale na Darinom nastupu! Tea mamila uzdahe u provokativnoj haljini, Prija pala u sevdah (VIDEO)

Podeli vest

Tairovićeva i Prijovićka su se do kasno u noć provodile na Bubamarinoj svirci u Budvi.

Muzičari letnje dane provode radno, a mnogi naši izvođači uveliko su na crnogorskom primorju, gde nastupaju po brojnim klubovima. 

Jedna od njih je i pevačica Dara Bubamara, koja je sinoć napravila žurku za pamćenje u jednom klubu u Budvi. 

Foto: Dejan Milićević

 

Prostor je bio krcat pevačicinim fanovima, a među njima našla se i Darina koleginica, Tea Tairović. Bubama je na svom Instagram profilu objavila snimak i pokazala kako Tea u separeu lumpuje uz njene pesme. 

Atraktivna Novosađanka je na sebi imala minijaturnu, provokativnu haljinu, koji je istakala njenu zanosnu figuru. 

Ali to nije sve, još jedna koleginica je posetila Darin nastup. U pitanju je Aleksandra Prijović, koja je došla u pratnji svog supruga, Filipa Živojinovića

Prija je bila u malo zabačenijem delu kluba. On je sve vreme uživala u Bubamarinim pesmama, a posebno ju je pogodila numera "Polje jagoda", što se može videti i po njenoj reakciji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija