• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.07.2024

14:08

"Ovo je skrnavljenje hrišćanstva": Sloba Radanović žestoko osudio organizatore Olimpijade i parodiju na Tajnu večeru!

Printskrin video/ap/informer

Estrada

"Ovo je skrnavljenje hrišćanstva": Sloba Radanović žestoko osudio organizatore Olimpijade i parodiju na Tajnu večeru!

Podeli vest

Sloba Radanović je prokomentarisao otvaranje Olimpijskih igara u Parizu.

Pevač Sloba Radanović se često na svom Instagram profilu oglašava povodom aktuelnih tema u društvu, a s obzirom na to da je sinoć gledao otvaranje Olimpijskih igara u Parizu, prokomentarisao je događaj koji je gledao ceo svet.

Foto: ATAIMAGES

 

Ono što je mnoge šokiralo jeste parodija na čuvenu "Tajnu večeru" koju je prema hiršćanskom verovanju održao Hristos sa svojim apostolima i na kojoj je ustanovljeno pričešće.

Ovaj potez je naišao na veliku osudu širom planete, a s obzirom na to da na svetu ima čak 2,4 milijarde hrišćana, te da je ovakva reakcija bila očekivana, odluka organizatora mnogima nije bila jasna.

Jedan od njih je svakako i Sloba, koji je na svom Intagram profilu napisao:

Foto: Printscreen/Instagram/slobaradanovic

 

- Otvaranje Olimpijskih igara u Parizu ili predvorje pakla? Koliko se samo trude da nam normalizuju ovaj kretenizam ili boleštinu - napisao je on, a na sledećem storiju dodao:

Foto: Printscreen/Instagram/slobaradanovic

 

- Ovo treba da predstavlja Tajnu večeru Gospoda Isusa Hrista. Skrnavljenje hrišćanstva u najgorem mogućem obliku. Nekada su Olimpijske igre bile simbol borbi titana, ali su uspeli i njih da oskrnave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija