• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.08.2024

10:28

Ženi Slobe Radanovića podvalili u restoranu! Jelena sve obelodanila, pa ugostiteljima u Crnoj Gori poručila: "Moj tata dolazi...."

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Ženi Slobe Radanovića podvalili u restoranu! Jelena sve obelodanila, pa ugostiteljima u Crnoj Gori poručila: "Moj tata dolazi...."

Podeli vest

Pevačeva supruga javno se požalila na uslugu u restoranima u Crnoj Gori.

Sloba Radanović trenutno boravi u Crnoj Gori gde pored nastupa uživa sa suprugom Jelenom i decom. Njegova supruga često na svom Instagramu pokazuje kako provode vreme na primorju, a sada se javno požalila na crnogorske ugostitelje.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Moj tata dolazi sedmog, pa će da ide redom po restoranima da vas obučava pošto mi 15 dana servirate u svim restoranima paradajz čorbu kao riblju - požalila se ona svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: printscreen/Instagram/jeja.radanovic

 

Ovo nije jedina zamerka koji su Radanovići imali na ugostitelje u Crnoj Gori. Nedavno je pevač otkrio sve o incidentu koji su doživeli u jednom kafiću.

- To je neka bezvezna situacija, ništa se nije desilo, ne želim budalama da dajem na reklami. Bili smo u nekom kafiću, ležaljke su bile skupljene i naš sin od 10 godina je seo na jednu ležaljku i čovek je napravio situaciju kao da je hteo da mu pojede ležaljku, gde sam ja napravio malo burniju reakciju - ispričao je Radanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)
Live TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)

Nadamo se da će doći do mira između Palestine i Izraela. Za samo nekoliko meseci od Palestine je ostalo sivilo i crnilo. Generalni sekretar Hezbolaha rekao je da je Izrael prešao crvenu liniju i da može da očekujue osvetu. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i analitičar Luka Stajić. Uživo u program iz Tel Aviva javio se i počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić koji je komentarisao trenutnu situaciju u ovoj zemlji. Uživo u program javio se i novinar Dejan Jelača koji je komentarisao izbore u Americi.

02.08.2024

21:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija