• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.08.2024

15:16

"Vi ste za mene svesne ubice": Rada Manojlović održala lekciju vozačima, obratila im se brutalnim rečima!

Miloš Rafailović

Estrada

"Vi ste za mene svesne ubice": Rada Manojlović održala lekciju vozačima, obratila im se brutalnim rečima!

Podeli vest

Pevačica se na mreži "Iks" javno obratila nesavesnim vozačima i poslala im oštru poruku.

Pavačica Rada Manojlović se skoro pa svakodnevno oglašava na društvenoj mreži "Iks", gde svoje pratioce pita za savet, podeli neku šaljivu situaciju, ali i pokrene često i ozbiljne teme. Rada je sada poslala brutalnu poruku svima koji ne stanu da odspavaju pola sata-sat, kad osete da ih hvata umor, već svesno nastavljaju da voze, zbog čega nedužni nastradaju.

Foto: ATAIMAGES

 

- A da vas pitam ljudi, evo jedno iskreno pitanje, zasto ne stanete na prvu pumpu kad vam se prispava? Ok nema se para za hotel motel, nebitno, pumpe i odmorišta su na svakom koraku... Gde žurite da stignete (ili ne daj Bože ne stignete nikad)? - zapitala se Rada pa nastavila:

 

 

- Kako je moguće da ne osetite da ste premoreni, kako ne primetite da nemate pažnju da ste usporeni, nije mi jasno? Evo vozim 20 godina, i voze me, ja sam živo biće takođe mi se prispava, odmah osetim da nemam kontrolu onako kako bi trebalo i da ne treba više da vozim; milion puta smo stali na pumpu odspavali pola sata - sat, nastavili kao novi. Objasnite mi sta vam je molim vas? Aj što ne razmičljate što ćete nekoga da ubijete, ali zar ne razmišljate o sebi i svojoj porodici, prijateljima ili koga već vozite? Znači, da li ste normalni prosto pitanje? Vi ste za mene svesne ubice i samoubice, ali kao po pravilu, uvek nastradaju nedužni - jasna je bila Rada. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija