• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.08.2024

15:55

Pevačica poklanja 20.000 evra! Marija objavila izazov na TikToku, a ko ga savlada od nje će dobiti novac! (VIDEO)

Informer/Printscreen/TikTok/ marija.serivofic

Estrada

Pevačica poklanja 20.000 evra! Marija objavila izazov na TikToku, a ko ga savlada od nje će dobiti novac! (VIDEO)

Podeli vest

Marija Šerifović veoma je aktivna na društvenim mrežama, a sada je iznenadila sve nesvakidašnjom objavom.

Popularna pevačica i naša jedina evrovizijska pobednica Marija Šerifović, aktivna je na svim digitalnim platformama. Na Jutjubu redovno objavljuje svoj vlog, ali ne zapostavlja ni društvene mreže TikTok i Instagram.

Foto: Printscreen You Tube/marija šerifović

 

Marija se sada oglasila na TikToku neobičnom objavom u kojoj je svojim pratiocima ponudila jedan zanimljiv izazov, ali i veoma vrednu nagradu.

- Prebaciću 20.000 evra svakome ko pravilno zaustavi kokos - napisala je Marija

Foto: Printscreen/TikTok/marija.serierifovic

 

Na slici je kokos koji se pomera levo desno, a iza njega je crno polje sa istim obrisima. Vaš zadatak je da klikom na miša zaustavite kokos tako da se perfektno poklopi sa poljem iza. Svako ko u ovome uspe, biće nagrađen tako što će mu Marija prebaciti 20.000 evra. 

Pevačica  je postavila još jedan uslov, da objavu lajkujete i podelite sa svojim TikTok prijateljima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija