• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

06.08.2024

16:18

"Publika je morala da se evakuiše": Koncert Darka Lazića prekinut zbog dojave o bombi, evo šta je pevač uradio kada je to saznao

YouTube prntscreen/AmiG Show

Estrada

"Publika je morala da se evakuiše": Koncert Darka Lazića prekinut zbog dojave o bombi, evo šta je pevač uradio kada je to saznao

Podeli vest

Lazić je iskreno govorio o koncertu koji mu je prekinut, ali i o gej svadbi na kojoj je pevao.

Pevač Darko Lazić punom parom nastupa na crnogorskom primorju, a sada ga, za razliku od prethodnih meseci, supruga ne prati na tezgama. 

Kako je pevač istakao, Katarina je u sedmom mesecu trudnoće i zbog blagoslovenog stanja, putovanja teško podnosi, te je shodno tome ostala kod kuće da odmara. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ako Bog da, prinova stiže za dva meseca, Kaća je u sedmom mesecu. Ona me je uvek pratila na nastupima, sada je u sedmom mesecu, teško podnosi put i nema potrebe da se maltretira i da sada putuje kolima. Bolje joj je kod kuće - ispričao je Lazić.

Veliku pažnju javnosti izazvao je snimak na kom se vidi kako Darko peva na svadbi dve devojke, a on je sada otkrio pozadinu priče.

- To su bile moje dve prijateljice koje su se venčale, ja sam tamo bio gost, nisam pevao. Svako ima svoj izbor u životu, ja sam se fenomenalno proveo. Najlepše u životu. Prvi put sam bio na takvoj svadbi i bilo je predivno - objasnio je on.

Foto: Printscreen/Instagram/katarinalazic_24

 

Mnogi pevači se žale kako je ove godine loša sezona, a Lazić je otkrio kako to izgleda iz njegove perspektive.

- Ovog leta niko ne prolazi super, kao što smo svi navikli. Slabije je posećena sezona. Ne brinem više. Svi prolazimo slabo, ali biće bolje - priča on i otkriva zbog čega je to tako:

- Ne možemo nikoga da krivimo, smena generacije, novo vreme, nova publika, tako je, kako je. Koliko smo takvih mladih pevača ispratili, sve će doći na svoje.

Foto: ATAIMAGES

 

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama, a na kom su Elma Sinanović i Darko Lazić pevali na krovu kola je kako kaže, nastao sasvim spontano i neplanirano. 

- To je bila dojava bombe, publika je morala da se evakuiše iz tog prostora. Meni je palo na pamet pošto smo Elma i ja sedeli u kolima, a publika je bila svugde oko nas na parkingu, znate kako sam ja luckast, pomislio sam da se obratim publici. Kada su nas pozdravili aplauzom, ja nisam mogao da ne zapevam, Elma je izašla i pevali smo zajedno sat i po vremena. Mi smo se posle toga vratili i otpevali sve kako treba - rekao je Lazić za "Blic". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija