• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

08.08.2024

08:15

"Daleko od toga da sam nevina": Milica Pavlović prekinula ćutanje o intimnim odnosima, pevačica rekla šta misli o vezama za jednu noć

Mina Dishlenkovich

Estrada

"Daleko od toga da sam nevina": Milica Pavlović prekinula ćutanje o intimnim odnosima, pevačica rekla šta misli o vezama za jednu noć

Podeli vest

Iako su je mnogi smatrali veoma konzervativnom pevačica nema ništa protiv odnosa na jedno veče.

Mnogi su je smatrali konzervativnom, a čak se govorilo i da nikada nije bila intimna sa muškarcem, Milica Pavlović je sve tvrdnje demantovala jednom prilikom, a takođe je otkrila i šta misli o odnosima za jedno veče.

Foto: ATAIMAGES

 

- Bitno je upoznati osobu, nemam ništa protiv ni intimnih odnosa za jednu noć, ali da ti se to desi nekoliko puta u životu, ne mora to da bude svakog meseca - bila je iskrena Milica u razgovoru za TV Prva.

O njenim vezama gotovo se ništa ne zna, ali je ipak nedavno u jednoj emisiji rešila da progovori o odnosu sa bivšim dečkom Nikolasom Saveljićem. Zašto je to učinila tek nakon što je veza okončana Pavlovićeva je ovako objasnila:

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

- Zbog toga što ne pričam o vezama, na Tviteru su pisali: "Evo je ova nevina". Daleko od toga. I onda sam rešila, daj da kažem za nekog, da više ne budem. Namestila se situacija, takva je bila i emisija. Ne kajem se. Mogu da otkrijem još nekog, ali to nema veze - poručila je pevačica jednom prilikom.

Milica je istakla i da postoje muškarci koje smatra privlačnim, a koji su deo javne scene i kao primer navela Vuka Kostića, Viktora Savića i Mikija Damjanovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija