• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.08.2024

23:21

"Bucnuo se i više nije veseo..." Milan Stanković za vilu sa bazenom u CG platio bogatstvo, meštani progovorili: "Jeo je morske plodove!"

ATA Images

Estrada

"Bucnuo se i više nije veseo..." Milan Stanković za vilu sa bazenom u CG platio bogatstvo, meštani progovorili: "Jeo je morske plodove!"

Podeli vest

Pevač Milan Stanković odmarao je nekoliko dana u Ljutoj, a meštani ovog mesta u Bokokotorskom zalivu otkrili su nepoznate detalje o njegovom boravku.

Milan Stanković potpuno se povukao iz javnog života, pa daleko od očiju javnosti, osim što posećuje manastire, pevač uživa i na raskošnim mestima.

Muzičar se, naime, trenutno nalazi u Crnoj Gori, a nekoliko dana odmarao je u mestu Ljuta, u Bokokotorskom zalivu.

Kako navode mediji, on je iznajmio vilu sa nekoliko soba i privatnim bazenom, a o njegovom boravku, progovorili su meštani.

- Viđali smo ga, ali baš retko. Slabo je izlazio iz vile. Ovo je jedna od najskupljih vila u ovom kraju. Noć ovde nije ispod 250 eura. Bio je tu nekoliko dana. Rekoše mi da nije izlazio. Baš se promenio. Nekada je bio veseli plavi čuperak, a sada se malo bucnuo i nije toliko veseo. Baš mi je delovalo ozbiljno kada sam ga videla na tih nekoliko minuta dok je unosio stvari - rekla je starija gospođa koja prodaje na ulici, dok se prolaznica nadovezala:

- Ovde su sve bogataši. Milan je sigurno za nekoliko dana potrošio 1.500 eura, ako ne i više. Ali neka ga, neka uživa. Mlad je. Nisam videla da je neko došao sa njim. Možda kasnije, ali tada je bio sam. Čula sam da je sve vreme provodio sam kupajući se i sunčajući se. Nije obilazio ove naše plaže. Valjda nije želeo da ga ljudi zapitkuju, da se slikaju sa njim. Vodi sada taj drugačiji život.

Kako su rekli iz jednog restorana, Milan je dolazio da ruča i uglavnom su to bili morski plodovi.

- Ponašao se kao sav normalan svet. Divan je dečko. Ostavio je na kraju bakšiš - rekli su očevici, piše Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"
Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je Rusija tokom leta, iz svoje zapadne Kurske oblasti, izvela skoro 2.000 granatiranja na oblast Sumi u Ukrajini, nakon čega je, kako je naglasio, usledio "pravičan" ukrajinski odgovor.

11.08.2024

20:38

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23