• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.08.2024

15:38

Proglasili su ga mrtvim, a onda je oživeo u mrtvačnici! Otac Nadice Ademov doživeo jezivu scenu kada se probudio u komori: "Voleo bi to da zaboravi"

e-stock/ Časlav Vukojičić

Estrada

Proglasili su ga mrtvim, a onda je oživeo u mrtvačnici! Otac Nadice Ademov doživeo jezivu scenu kada se probudio u komori: "Voleo bi to da zaboravi"

Podeli vest

Otac Nadice Ademov ima zaista neverovatnu životnu priču.

Pevačica Nadica Ademov svojevremeno je ispričala priču o svom ocu i saobraćajnoj nezgodi koju je doživeo i svojom ispovešću šokirala je javnost.

Džulijan Ademov, otac pevačice Nadice Ademov, 1999. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je upao u komu, da bi posle nekoliko dana od strane lekara bio proglašen mrtvim.

Foto: E-stock

 

- To je bilo 18. aprila 1999, mi smo bili klinci, imali smo godinu dana... Imao je tešku saobraćajku. Nismo bili sa njim u autu, on je bio sa mamom i nekim prijateljima. Bio je na suvozačevom mestu, izleteo je kroz šoferšajbnu, dvadeset metara dalje je pao - počinje Nadica priču:

- Bio je u komi par dana, a onda su ga proglasili mrtvim. Napisali su da nije više živ, prebacili su ga u mrtvačnicu. Par sati je prošlo i neka žena koja radi u mrtvačnici ustanovila je da se nešto tamo čuje u toj jednoj komori, otvorili su je, videli da je živ, pa ga vratili na odeljenje. Nisu ga još zaveli u knjizi umrlih kao mrtvog, jer su brzo, posle par sati, otkrili da je ipak živ. Bio je još mesec dana u bolnici, pod antibioticima i šta je sve trebalo... Nama mama nije ni ispričala sve detalje, ali dovoljno nam je rekla.

Foto: ATAIMAGES

 

- To njemu ni danas nije šala. Najviše bi voleo da zaboravi taj dan i to što mu se desilo. Kada dođe 18. april, mi smo tog dana totalno povučeni, napravimo večeru kod kuće, skupimo se mi, da se taj dan proslavi kao njegov rođendan. Njemu je pravi rođendan 20. aprila, dva dana kasnije, ali mi tom danu ni ne pridajemo neki značaj, više taj 18. april slavimo - objasnila je Nadica Ademov za Pink.rs.

Inače, Nadica Ademov prošle godine postala je majka i na svet donela ćerku, kojoj je bračni par dao ime Melina, a u njihovu porodicu uskoro stiže još jedna beba kojoj se svi raduju. Ovog puta stiže sin.

Foto: Instagram/printscreen

 

- Nisam zahtevna trudnica. Poznajem dosta žena koje stvarno nešto traže u dva ili tri noću, ja ne. Nisam bila zahtevna ni u prvoj trudnoći, u devet što pojedem i to je to. Nekada ne moram apsolutno ništa uveče da jedem, ne traži mi se.

Potajna želja pevačice je bila da ćerki podari brata.

- Ispunila mi se želja da bude sin i biću najsrećnija osoba na svetu, neće mi ništa više posle toga biti potrebno. Suprug je rekao šta god bude, samo da je živo i zdravo, a ja sam rekla slažem se, ali volela bih da bude dečak - rekla je ona i dodala da još nema u planu ime koje će dati sinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Stevanović: Pravi razlog protesta u Bujanovcu nisu prava Albanaca
Politika

Stevanović: Pravi razlog protesta u Bujanovcu nisu prava Albanaca

Pravi razlog današnjeg protesta u Bujanovcu niti su prava Albanaca niti diskriminacija, pravi razlog je upravo činjenica da su organizatori mitinga od pre nekoliko nedelja opozicija u Bujanovcu. I sve će da prihvate i podnesu, ali da budu opozicija to ne mogu, izjavio je danas Dragan Stevanović član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora SNS.

12.08.2024

17:42

TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)
Live TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)

Priča o litijumu ima daleko širi aspekt. Nije to samo ruda koja predstavlja izvor profita u narednim decenijama. Nije samo spor koji imamo na unutrašnjem planu, već je tema globalna. Analitičari kažu da je rat u Ukrajini zapravo prvi rat u istoriji koji se vodi zbog litijuma. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Miloš Laban, analitičar i Vladimir Đukanović, stručnjak za investicije.

12.08.2024

15:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23