• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

16.08.2024

09:32

"Više slušam razum nego srce": Ana Kokić iskreno o svom emotivnom životu, otkrila da li ima dečka

Zoran Sinko

Estrada

"Više slušam razum nego srce": Ana Kokić iskreno o svom emotivnom životu, otkrila da li ima dečka

Podeli vest

Kokićeva je iskreno govorila o svojoj karijeri, a potom se dotakla i ljubavi.

Pevačica Ana Kokić je duži vremenski period bila u medijskoj ilegali, ali je sada ponovo odlučila da se posveti svojoj karijeriji, pa nastupa više nego ikada pre. 

Kako je rekla, letnja turneja prolazi i više nego dobro, a veliki pokretač i motivacija su joj njene ćerkice, koje su je čak same terale da se vrati svom poslu. 

Foto: Privatna arhiva

 

- Zadovoljna sam novim pesmama i reakcijom publike na njih. Još na samom početku moje solo karijere i izdavanja prvog albuma, ostala sam u drugom stanju i rešila da osnujem porodicu. Želala sam da se posvetim svojim devojčicama i gledala sam da balansiram, da ne trpi posao ni porodica. Posao mi je bio tada u drugom planu, devojčice su sada porasle i sada mi i one govore da treba da se posvetim muzici. Mislila sam da je besmileno da nakon toliko godina razmišljam o nekoj velikoj karijeri i da treba da odustanem i povučem se - rekla je Ana. 

Foto: Ilija Isaković

 

Pevačica se dotakla navoda da su njene kolege u poslednje vreme znatno digle cenu svojih nastupa. 

- Kada sam ja počinjala pre 18 godina bilo je drugačije, menja se publika, generacije, žanrovi, prati se i svetska scena. Naravno da smo i mi pevači pod nekom tenzijom kako ćemo uraditi sve, kako bi se to dopalo širem auditorijumu, a ne samo nama. Ko nije podigao cene? Mislim da se samo sada desio takav period, a uskoro će to sve doći na svoje - izjavila je ona. 

Foto: Informer

 

Ana je zatim otkrila da li je emotivno ispunjena. 

- Naučila sam u ovim godinama da više slušam razum nego srce, a poslednjih godina nisam pala u nesvest na nekoga. Ne bežim od ljubavi, možda sam samo malo više opreznija i probirljivija i trenutno ovako kako mi je sada je mnogo lepo, ne želim to da kvarim - zaključila je pevačica za portal "24sedam".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija