• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

17.08.2024

20:50

(FOTO) Pevačica proslavila devojačko veče! Aleksandra Bursać napravila ludu žurku kraj bazena, ali su joj one falile!

Ataimages/Printscreen/Instagram/bursacaleksandra_official

Estrada

(FOTO) Pevačica proslavila devojačko veče! Aleksandra Bursać napravila ludu žurku kraj bazena, ali su joj one falile!

Podeli vest

Pevačica je rekla zbogom devojačkim danima proslavom na koju je pozvala samo najbliže drugarice.

Aleksandra Bursać i njen deset godina mlađi kolega Stevan Sekulić svoju vezu otkrili su javnosti pre nekoliko meseci veridbom u Parizu. Nedavno su za Informer potvrdili da planiraju svadbu do kraja ove godine, a da su ozbiljni u nameri da stanu na "ludi kamen" svedoči i proslava devojačke večeri.

Foto: ATA Images

 

Aleksandra se od devojačkih dana oprostila ludom žurkom kraj bazena, na koju su bile pozvane njene najbliže prijateljice.

Devojke su imala posebne narukvice, pevale su i igrale, na salvetama pisalo je "Tim mlada", a i popila se po koja čašica. Mladine drugarice veselile su se uz Cecine hitove, a buduća nevesta je kadrove sa lude žurke podelila na svom Instagram profilu.

Priznala je da joj je ipak falilo nešto pa da bude potpuno zadovoljna, a to su njene koleginice i prijateljice Milena Ćeranić, Jelena Kostov i Jelena Gerbec, koje su očigledno bile sprečene da dođu. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović, ATA Images

 

Podsetimo, Aleksandra je nedavno u velikom intervjuu koji je dala za Informer govorila i o tome zašto je romansu sa Stevanom skrivala od očiju javnosti.

- Ništa nismo krili, samo nismo potencirali na društvenim mrežama jer smatramo da je najbitnije da je nama lepo, a ne da to svi vide - rekla je Bursaćeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija