• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

23.08.2024

22:27

Smrt u porodici popularne pevačice: Tijana se emotivnim rečima oprostila od najvoljenije osobe

ATA Images

Estrada

Smrt u porodici popularne pevačice: Tijana se emotivnim rečima oprostila od najvoljenije osobe

Podeli vest

Pevačici Tijani Bogićević preminula je majka, emotivnom porukom se oprostila od nje.

Popularna pevačica, Tijana Bogićević, oprostila se od majke na svom Instagram profilu.

Uz majčinu fotgrafiju Tijana je ostavila i emotivnu poruku kojom je rasplakala svoje brojne pratioce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Bogicevic (@tijanabogicevic_music)

- Duše ljudi koje posebno volimo, a koje su prešle na drugi svet, svetlucaju onoliko silno koliko mislimo na njih na ovozemaljskom svetu. Dokle god čuvamo sećanje na ljude kojih samo fizički nema uz nas, toliko će njihove duše svetlucati sjajno i silno, otimajući se tako od zaborava. Dušo moja, nedostajaćeš mi sve dok se ne budemo srele opet. Budi spokojna u večnosti - napisala je ona u opisu fotografije.

Ovaj emotivni trenutak pokazuje duboku povezanost i ljubav koju Tijana oseća prema svojoj majci, kao i njenu snagu da se nosi sa ovim teškim gubitkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija