• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

27.08.2024

15:09

Lepa Brena izgubila 2.700.000 dinara! Pevačicu privatni biznis odveo u debeli minus, ali je onda stvar uzela u svoje ruke

ATAIMAGES

Estrada

Lepa Brena izgubila 2.700.000 dinara! Pevačicu privatni biznis odveo u debeli minus, ali je onda stvar uzela u svoje ruke

Podeli vest

Brena se sada posvetila svom privatnom biznisu, koji je počeo da cveta poslednjih godina.

Pevačica Lepa Brena je davne 1993. godine otvorila u Novom Sadu kiosk na kom se prodaju pljeskavice i ostala brza hrana. Ona nikada javno nije pričala o svom biznisu, kom se nije dovoljno ni posvećivala, pa je godinama bila u debelom minusu. 

Izgleda da se situacija sada sa kioskom popravila, pa pevačica poslednjih godina ima prihode od "tajnog biznisa".

Foto: ATAIMAGES

 

- Iako svi znaju da je Brena prodala "Grand produkciju", retko ko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila. U centru Novog Sada poseduje taj lokal, na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je to sada dobrodošlo da nastavi da bude gazdarica - rekao je izvor blizak pevačici za "Srpski telegraf".

Navodi se da joj posao sada blista, a da mnogi tiktokeri posećuju lokal i slikaju se ispred njega.

Podsetimo, kako je pisao Kurir 2019. godine, Breni pomenuti biznis baš i nije išao, pošto je prema podacima iz APR, u 2013. godini ovaj kiosk koji je registrovan kao mikropreduzeće sa 6 zaposlenih, zabeležio gubitak od 870.000 dinara.

Foto: Kristijana Ćaćić

 

U narednim godinama nije išlo ništa bolje, pa je Brena sa gubitkom od 438.000 dinara završila 2015. godinu, dok je 2017. okončala sa neverovatnih 1.421.000 dinara u minusu.

Jedino je prihodovala 2018. godine - prema dostupnim informacijama iz Agencije za privredne registre - sa 42.000 dinara, dok je 2016. zaradila 21.000 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Nemoćni Đilas u besu napada i TVN1!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Nemoćni Đilas u besu napada i TVN1!

Koliko je Đilas sujetan, i koliko ne trpi kritiku, dokazuje njegov današnji napad (27.8.2024.) na N1 i njihovog kolumnistu, Predraga Đukanovića, koji je pre tri dana objavio kolumnu na N1, pod nazivom „Opoziciji fali Teodosić".

27.08.2024

15:19

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija