• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/D.S.

28.08.2024

09:25

Produkcija odrešila kesu?! Evo ko dobija  3.500 evra nedeljno, a ko će morati sa zasuče rukave!

shutterstock/Informer/TV Pink/Logo

Estrada

Produkcija odrešila kesu?! Evo ko dobija 3.500 evra nedeljno, a ko će morati sa zasuče rukave!

Podeli vest

Šuška se da će produkcija rijalitija i ove godine propisno nagraditi rijaliti zvezde.

Velika šefica Milica Mitrović najavila je pravi spektakl, a pored rijalitija "Elita", ove godine na ružičastoj gledaćemo i "Farmu".

Sprema se nikad jača rijaliti sezona, a takmičari već danima posećuju zgradu Pinka na Dedinju, kako bi potpisali ugovore i snimili profile pred ulazak.

Foto: ATAIMAGES

 

Do sada smo videli i dosta starih učesnika, poput Mike Vasića, Nenada Aleksića Ša, Mione Jovanović, Miljane i Marije Kulić, Ane Spasojević, Danijela Dujkovića Munjeza i drugih.

Produkcija je "odrešila kesu" za ovu sezonu, pa je navodno spremila i brutalne honorare.

Kako je bilo i prethodnih sezona, nepoznati učesnici navodno su plaćeni dosta manje od onih koji su već stekli neku rijaliti reputaciju, pa tako novi takmičari uglavnom dobijaju od 300 do 500 evra nedeljno, dok je za najjača imena produkcija navodno izdvojila 3.500 evra nedeljno i više!

Foto: printscreen/Instagram

 

Nagađa se da će se Maja Marinković i ove sezone naći pred kamerama rijalitija, a prošle sezone pričalo se da upravo ona, kao najveća zvezda, dobija 3.500 evra nedeljno.

Foto: Insajder

 

Jovana Tomić Matora postala je rezident "Zadruge", a medijskog rata sa bivšom suprugom Anitom Stanojlović, očekuje se da će se vrati na imanje. Njih dve su prošle sezone debelo naplatile ulazak. Matora je navodno dobijala 2.500 evra nedeljno, dok je Anita na nedeljnom nivou bila plaćena 1.500 evra.

Foto: ATAIMAGES

 

Takođe jedan od čestih učesnika je bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš. Kako je potvrđeno da se Aneli Ahmić, njegova bivša partnerka, takođe useljava, šuška se da sprema i Janjušev povratak, a njegov honorar ranije je navodno iznosio 2.500 evra, pa vrlo verovatno neće uzeti manje od toga.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Tanja Andrić

 

Pričalo se da Ivan Marinković, koji se nedavno pomirio sa Miljanom Kulić sa kojom ima sina Željka, navodno je dobijao honorar od 2.000 evra sedmično. S obzirom da njegov odnos sa Miljanom, ali i bivšom suprugom Jelenom Ilić, intrigira javnost, moguće je da mu se honorar poveća ukoliko zagarantuje šou i ponovo se nađe pred kamerama "Elite", što se očekuje.

Ipak, kako je zadrugarima strogo zabranjeno da govore o honorarima i ugovorima, oni ove navode nikada nisu mogli da potvrde, ali sudeći po bahatim životima, stanovima, automobilima i putovanjima, reklo bi se da od rijalitija zarađuju više nego odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28