• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.08.2024

23:06

Zorica otkrila šta joj je predložila Vesna Zmijanac! Markovićeva ostala bez teksta: "To mi ni najrođeniji nisu ponudili"

ATAIMAGES

Estrada

Zorica otkrila šta joj je predložila Vesna Zmijanac! Markovićeva ostala bez teksta: "To mi ni najrođeniji nisu ponudili"

Podeli vest

Pevačici sve više smeta buka i ubrzana gradnja pa bi rado promenila mesto prebivališta, a od koleginice je dobila velikodušnu ponudu.

Zoricu Marković sve više nervira što se oko njene kuće zidaju nove zgrade. Ona se na to požalila koleginici Vesni Zmijanac, koja joj je velikodušno ponudila deo placa na Bukulji.

- Oko mene nije više mir kao što je nekad bio. Grade se zgrade i meni se to ne sviđa. Stalno se čujem sa Vesnom, rekla sam joj da hoću da bežim odavde i da tražim plac i ona meni kaže: "Gde ćeš ti? Majkić, ti si luda, ja ovde imam dva hektara, uzmi koliko hoćeš" - priča Zorica za "Svetski radio" i nastavlja:

Foto: Zoran Sinko

 

- Ja joj kažem da ću uzeti, ali da ću da platim, a ona meni kaže: "Ne, ne nećeš ti da platiš, uzećeš koliko hoćeš, nema šta da plaćaš." Hvala joj mnogo na tome, to mi ni najrođeniji nisu ponudili. Ali, ako se to bude desilo, svi ćete da dođete da vidite kako ona i ja živimo. Ja ću neki mali kućerak, a ona će u svojoj vili. Same smo, to bi bilo sjajno da stare dane nas dve dočekamo zajedno. Nema ko da se ljuti, Nikolija neće sigurno, a moji se takođe neće ljutiti jer za njih već zidam nešto - kroz osmeh je rekla pevačica.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, dugo se pričalo da Vesna i Zorica nisu u dobrim odnosima, i to zbog 3.000 dinara, ali na te priče je stavljena tačka kad se Zmijančeva pojavila u kafani kod Zorice, gde je nastupala. Nakon toga, Zorica je za domaće medije do detalja ispričala sve o aferi "3.000 dinara", zbog koje su navodno bile u svađi.

- Ona i ja nikada nismo imale nikakav nesporazum, zbijale smo šale na konto te priče. Kao što znate, kurs se menjao, danas je 117, sutra 118, evro raste, pada, neka razlika, sića je bila manje uplaćena. Nekih 2.000-3.000 dinara manje je uplaćeno, ali nas dve smo se tome smejale i zbog toga nikada nije bio doveden naš odnos u pitanje - stavila je tada tačku na priču o aferi Zorica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!
Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečije paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

29.08.2024

19:42 >> 19:46

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija