• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

03.09.2024

19:04

"Nismo prijateljice da bismo..." Sanja Marinković o sukobu sa Kaćom Živković, otkrila da li joj je čestitala nakon porođaja

ATAIMAGES

Estrada

"Nismo prijateljice da bismo..." Sanja Marinković o sukobu sa Kaćom Živković, otkrila da li joj je čestitala nakon porođaja

Podeli vest

Voditeljka je iskreno govorila o svojoj karijeri, ali i Kaći Živković, koja se naljutila na nju nakon gostovanja u jednoj emisiji.

Danas, 3. septembra je u jednom prestoničkom hotelu održana konferencija za medije povodom 30 godina postojanja Pink televizije. 

Na događaju su se pojavila dobro poznata lica ružičaste televizije, a među njima je bila i voditeljka Sanja Marinković, čija se emisija "Magazin In" već 25 godina emituje na pomenutoj televiziji. 

Foto: ATAIMAGES

 

- "Magazin In" postoji četvrtinu veka, posebno se radujem novoj sezoni. Izuzetno sam zadovoljna. Odmarala sam 2 meseca, sve vreme smo uporedo spremali emisiju. U smislu, osvežili smo ambijent u kojem ću da se družim sa gostima. Pripremili smo teme, da budu dovoljno intrigantne, ekskluzivne i da oslikavaju život svakog od nas jer ja volim da kažem da priče mojih gostiju i moje priče, to su priče svih nas i zato se ja trudim da sa mojim gostima budem na ti, kao da smo kod kuće na kafi, da pričamo o svemu. Trudiću se da u ovoj sezoni neposrednost bude još veća, da se zaista osete kao da su došli kući jer kada se osećaju tako, onda često kažu nešto i što možda nisu planirali - rekla je Sanja Marinković kroz osmeh.

Foto: TV Pink printscreen

 

U svojoj emisiji često ugosti i rijaliti zvezde što joj, kako ističe, predstavlja izazov.

- Volim svoj posao, ništa mi ne predstavlja problem. Sve je to izazov. I intervju sa njima je izazov, kao što je i intervju sa predsednikom države. Svaka vrsta razgovora za mene kao novinara je novi izazov. Ne bih uživala u ovom poslu da to ne volim, tako da su oni meni svi podjednako interesantni, a oni svi sami o sebi najbolje govore - izjavila je voditeljka. 

Foto: ATAIMAGES

 

Voditeljka je jednom prilikom u svojoj emisiji ugostila i pevačicu Katarinu Živković, koja se nedavno ostvarila u ulozi majke. Kaća se, podsetimo, nakon te emisije oglasila i istakla da je voditeljka isekla odgovor na njeno pitanje, te tražila izvinjenje.

Sanja je sada otkrila da li su izgladile nesuglasice i i da li joj je čestitala rođenje deteta.

- Ona nije moja intimna prijateljica, da bih ja sa njom izgladila bilo kakve odnose. Ja sa njom imam odnose strogo profesionalne, kao novinar i gost, a sve što je na lepo i na ljubav i na roditeljstvo, ja pozdravljam - rekla je Sanja za "Telegraf.rs". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Tragikomedija! Glumci - "eksperti za rudarenje litijuma"!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Tragikomedija! Glumci - "eksperti za rudarenje litijuma"!

Ne znam da li ste primetili da celu priču protiv litijuma nose dokazani „eksperti za rudarenje litijuma“, glumci Svetlana Bojković, Bojana Novaković, Dragan Bjelogrlić i konačno Rade Šerbedžija. Njihovi „stručni“ stavovi o rudarstvu, energetici, litijumu, jadaritu, izazivaju najviše pažnje. Normalno, upravo je ovaj kvartet stručnjaka za rudarstvo i energetiku, napisao najviše stručnih radova na temu litijuma.

03.09.2024

19:21

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Vrata pakla svake godine rastu zastrašujućom brzinom, naučnici digli uzbunu, svet nije svestan posledica
Nimalo naivno!

(VIDEO) Vrata pakla svake godine rastu zastrašujućom brzinom, naučnici digli uzbunu, svet nije svestan posledica

Fotografije iz svemira pokazuju zapanjujući prizor, ogromnu rupu koja se uzdiže iz zemlje u Sibiru. Ova rupa, poznata kao krater Batagaj , ubrzano se širi, što zabrinjava naučnike širom sveta. Dok je šezdesetih godina prošlog veka bio jedva primetan na satelitskim snimcima, danas je to masivna provalija sa strmim liticama, koja se utrostručila od 1991. do 2018. godine.

03.09.2024

19:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija