• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

03.09.2024

16:29

"Još postoje emocije": Janjuš iskreno o odnosu sa Aneli, otkrio da li se čuo sa Majom nakon njenog raskida

Informer/ATA images

Rijaliti

"Još postoje emocije": Janjuš iskreno o odnosu sa Aneli, otkrio da li se čuo sa Majom nakon njenog raskida

Podeli vest

Janjušević je bez dlake na jeziku govorio o svojim bivšim devojkama, Aneli i Maji.

Bivši rijaliti učesnik, Marko Janjuševiš Janjuš je sinoć bio gost u emisiji "Narod pita". 

Pre same emisije, Janjušević je za medije govorio o privatnom životu. On se tom prilikom dotakao svoje poslednje devojke, Aneli Ahmić, sa kojom je, kako kaže, zauvek završio, jer njih dvoje nemaju budućnost. 

Foto: ATA Images

 

- Mislim da će ući u novu vezu u "Eliti", a ima pravo i da uđe i da ne uđe... Njeno pravo. S nama je završeno, tu nema perpsektive, sve je gotovo. Sa emocijama nije završeno, ali tu sreće nema, sve je gotovo - kaže Janjuš i otkriva u kakvom je odnosu sa bivšom ženom Enom: 

- U normalnim smo odnosima. U takvim odnosima treba da budemo zbog deteta - poručuje Janjuš.

Foto: ATA Images

 

Janjušević je zatim otkrio da trenutno ne postoji nijedna žena u njegovom životu. 

- Nemam nikakvu ozbiljnu vezu, ne rade me više ni neozbiljne veze, ni sa kim se ne viđam. Ako nađem nekog s kim mogu da funkcionišem to će biti to. Dok ne nađem nekog sa kim ću se skrasiti, ništa - otkrio je Janjuš.

Foto: ATA Images

 

Marko se na kraju dotakao i svoje bivše partnerke, Maje Marinković. 

- Maja me nije kontaktirala, rekao sam i njoj da nema potrebe više da se pljujemo, nema potrebe da se spominjemo u negativnom kontekstu. Ona ima svoj život, ja svoj. Mi smo naš odnos davno završili. Nema potrebe da se bilo ko od nas pljuje i srećno - rekao je Janjuš za "Pink.rs". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija