• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

04.09.2024

16:15

"Veliki umetnik koji je prerano otišao"! Čola se potresnim rečima oprostio od Bore: zbog ovoga je bio posebno vezan za kolegu (FOTO)

ATAIMAGES/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Veliki umetnik koji je prerano otišao"! Čola se potresnim rečima oprostio od Bore: zbog ovoga je bio posebno vezan za kolegu (FOTO)

Podeli vest

Zdravko Čolić se prisetio svoje sarađnje sa Borom Đorđevićem.

Frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, preminuo je danas u 72. godini. Bora je poslednjih dana ležao u Kliničkom centru u Ljubljani, intubiran, a bitku je, nakon 15 dana borbe, nažalost, izgubio.

Foto: Ataimages

 

Tragična vest o preranoj smrti legende rok muzike je potresla ceo region, a mnogobrojne javne ličnosti su se oprostile od njega. 

Među njima našao se i pevač Zdravko Čolić. On je objavio sliku sa Đorđevićem iz mladosti, ispod koje je dodao emotivan opis. 

 

 

- Bora. Dobri naš Bora. Veliki umetnik koji je prerano otišao. Radili smo i družili se preko 45 godina. Prva pesma koju je uradio za mene bila je "Produži dalje", a sećam se da je to zapravo i prva pesma koju je uradio za nekoga, a da nije bila za njegov bend. Šta reći za njegove tekstove, za njegove pesme. Umetnička dela. Umetnička dela koja će nas uvek podsećati na velikog Boru! Hvala ti za sve! Uvek ćeš biti u našim srcima! - napisao je Zdravko u svojoj objavi na Instagramu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!
Crvena zvezda

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!

Crvena zvezda je dovela fantastičnog napadača, koji može da igra na više pozicija u ofanzivi. Reč je o momku koji nikad nije pravio probleme, posvećen je i ima sve kvalitete da igra u top evropskim klubovima. U najkraćem, tako opisuje Silasa Katompu Mvumpu (25) njegov prvi trener i čovek koji ga je otkrio, bosanski stručnjak Mehmed Baždarević (63) u ekskluzivnom javljanju za Informer.

04.09.2024

17:12

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija