• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.09.2024

14:26

Goga Sekulić i njen sin nasledili bogatstvo: Pevačica je dobila i planinu u Mojkovcu

ATA Images

Estrada

Goga Sekulić i njen sin nasledili bogatstvo: Pevačica je dobila i planinu u Mojkovcu

Podeli vest

Pevačica Goga Sekulić otvoreno je progovorila o problemima sa kojima se suočava njen sin Vasilije.

Pevačica je otkrila da njen naslednik zaostaje u razvoju. Kada je primetila prve znakove, odmah je odlučila se iz inostranstva vrati u Srbiju kako bi potražila pomoć od najboljih stručnjaka.

Sekulićeva je istakla da je u dobrim odnosima sa Urošem, ocem njenog sina, s kojim zajednički rade na tome da Vasiliju obezbede sve što mu je potrebno za njegov napredak. Takođe je dodala da je naslednik već dobio na poklon stan u Dubaiju.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. deca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju deteta - smatra ona i otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

- U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Volela bih tako da ostane - zaključila je Goga Sekulić, pa jednom prilikom progovorila o nekretninama.

- Pošto se pevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vredi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila - rekla je Goga kroz osmeh u emisiji ''Premijera Viked Specijal''.

Foto: E-Stock

 

Osim toga pevačica i njena rođena sestra nasledile su i veliko bogatstvo u Crnoj Gori.

- Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu - ispričala je Goga u emisiji ''Zvezde Granda Specijal'' pa dodala:

- Ne planinu bukvalno, više brdo, ali ne smem da kažem koliko je to brdo. Mnogo hektara ima.

A na pitanje šta planira da uradi sa tolikom zemljom, Sekulićeva odgovara:

- Pa mislila sam neki rafting. Mislim u budućnosti, kad se ode u penziju mora nešto da se radi, pevaću sa brda - našalila se ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Evo kako da ove zime prepolovite račun za struju! Električar Steva otkrio "cake" i to bez noćne tarife
Društvo

Evo kako da ove zime prepolovite račun za struju! Električar Steva otkrio "cake" i to bez noćne tarife

Najveći broj građana Srbije kada želi da uštedi na potrošnji struje oslanja se na jeftinu noćnu tarifu koja počinje u tri različita vremenska trenutka u Vojvodini, Beogradu i centralnoj Srbiji. Smanjenje računa za električnu energiju je "đavolja rabota" naročito u toku tropskih letnjih meseci, koju su iza nas, i u kojima je potrošeno dosta energije zbog upotrebe klima-uređaja, ali i tokom zimskih meseci - ako koristite radijatore na struju.

17.09.2024

16:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija