• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.09.2024

13:42

Naša pevačica doživela tešku saobraćajku: Lekari konstatovali smrt, a onda se desilo čudo

instagram/shutterstock

Estrada

Naša pevačica doživela tešku saobraćajku: Lekari konstatovali smrt, a onda se desilo čudo

Podeli vest

Naša pevačica je doživela jezivu saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukla živu glavu.

Danica Balabanović doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu na motoru koja je mogla da je košta života. Nakon nezgode, lekari su greškom konstatovali njenu smrt, što je šokiralo njenu porodicu. Međutim, prava borba tek je počela. Danica 45 dana provela u komi.

Njena baka, koja nije mogla da se pomiri sa tim da je izgubi, bila je ključna figura u toj borbi. Zahvaljujući njenoj nepokolebljivoj veri i ljubavi, Danica je uspela da preživi i probudi se iz kome. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danica Daca (@danicabalabanovicofficial)

- Neposredno pred odlazak na veliku turneju sa Željkom Šašićem, pozvao me je prijatelj da se provozamo motorom. Iako mi je baka uvek govorila da ne sedam na motor, nisam je ni tog puta poslušala. Doživeli smo težak saobraćajni udes na kom mi je konstatovana smrt - započela je svoju ispovest Danica i nastavila:

- Moja baka nije verovala da mene više nema, i pri opraštanju osetila je da sam topla ispod pazuha. Srećom, posle toga krenule su tri reanimacije, a nakon što sam se da kažem „vratila“, bila sam u komi 45 dana sa 22 preloma.

Težak period pregurala je uz pomoć jake volje, kao i njenih najdražih koji su sve vreme bili uz nju.

- Moja dijagnoza je bila invalid i lekari su mi rekli da ako uspem da hodam uz pomoć štaka da budem presrećna. Iz bolnice sam izašla 6. septembra i uz uporne vežbe i Božiju pomoć, već sam pevala za Novu godinu - ispričala je Danica Balabanović za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petković iz Brisela: Brojne teme bile za pregovaračkim stolom, Bisljimi odbio razgovor! Očekuje nas razgovor sa predstavnicima NATO o mostu na Ibru!
Politika

Petković iz Brisela: Brojne teme bile za pregovaračkim stolom, Bisljimi odbio razgovor! Očekuje nas razgovor sa predstavnicima NATO o mostu na Ibru!

Direktor Kancelarije za Kosovu i Metohiju rekao je danas posle sastanka u Briselu sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom da su za pregovaračkim stolom bile brojne teme, ali da do trilateralnog sastanka nije došlo jer je glavni prištinski pregovarač Besnik Bisljimi to odbio.

17.09.2024

15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija