• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.09.2024

13:03

Dušica Jakovljević bez dlake na jeziku otkrila sve o trudnoći

ATAIMAGES

Rijaliti

Dušica Jakovljević bez dlake na jeziku otkrila sve o trudnoći

Podeli vest

Dušica Jakovljević pojavila se na glamuroznoj dodeli nagrada povodom proslave 30 godina postojanja televizije Pink.

Događaj, održan u novootvorenom pozorištu Odeon, koje je u vlasništvu Željka Mitrovića, privukao je brojne poznate ličnosti. Odeon je otvoren na mestu nekadašnjeg bioskopa istog imena, i sada predstavlja novo kulturno središte Beograda.

Dušica je svojim dolaskom izazvala veliku pažnju, a za medije je progovorila o aktuelnim temama, među kojima je i uvođenje vojnog roka.

S obzirom na to da je majka sina, voditeljka je dala svoje mišljenje o ovom pitanju koje poslednjih dana izaziva brojne rasprave u javnosti.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja sam za to da se uvede vojni rok. Mislim da neke stvari moraju da se vrate na svoje mesto. Ja sam prva ta koja će negde na proslavi pevati rodoljubive pesme, ponosna sam što sam Srpkinja, ali danas-sutra ćemo imati muškarce koji ne umeju da rukuju oružjem ili da brane svoju zemlju. Mislim da je vraćanje vojnog roka dobro za taj duh pripadnosti sopstevemom radu. Nije dovoljno znati rodoljubive pesme, da se u kafani dižu ruke i penje po stolicama, a kada bude kriza i, ne daj Bože, dođe do toga da treba zemlja da se brani, onda nema nikog na "braniku" otadžbine. Mislim da je vojni rok važan za dizanje nacionalne svesti - ističe voditeljka. 

Ona se osvrnula i na učesnicu "Elite 8", Miljanu Kulić, koja je ponovo u drugom stanju.

- Da, imamo trudnicu! Nisam Miljanu još uvek videla, ali sam bila u studiju kada joj je saopšten rezultat testa. Mislim da su Miljana i Zola smisleno radili na tome, bar kako oni kažu. Nema razloga da im ne verujemo, mislim da su to sve uradili planski kako njeni roditelji ne bi imali uticaj na nju, i da tu trudnoću prekine. Smatram da se njih dvoje zaista vole i da će ovako srediti svoje živote, mislim da je vreme za to. Miljana je informaciju o drugom stanju prihvatila vrlo zrelo, čak i razgovor sa Zolom mi je tako delovao. Samo neka se rađaju deca, to je najlepša stvar na svetu - kaže Dušica, te nastavlja: 

Foto: ATAIMAGES

 

-Mislim da će Miljana roditi ovo dete. Nikada ne možemo da znamo šta će se desiti, ali čim je Zola tako regovao i rekao joj: "Znaš šta smo se dogovorili", znači da su oni svoj plan dobro razradili. Mislim da Miljana jedva čeka da vidi Zolu, važno joj je da on uđe sada, da ima podršku. S druge strane, to bi sprečilo uplitanje drugih ljudi. Njoj je potrebna podrška, posebno zbog hormona. Mislim da jedva čeka da ga vidi. Ja bih, da sam na njenom mestu.

Voditeljka se potom dotakla i svoje trudnoće, te priznala da li bi se treći put ostvarila u ulozi majke.

- Pa, mislim, to se nikad ne zna... Kako Bog zapoveda! Ja sam radila i kad sam bila u drugom stanju, ali to je bilo davno. Anđelu sam rodila pre skoro 18 godina, Ognjen će sada napuniti 15... Ne znam! Videćemo, obavestiću vas ukoliko do toga dođe - smeje se Jakovljevićeva u razgovoru za Republiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...
Društvo

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...

Za opštinu Mali Zvornik danas je poseban dan. Danas se obeležava Dan opštine, 17. septembar, tačno osam decenija od oslobođenja teritorije opštine od nemačke okupacije u Drugom svetskom ratu i 69. godišnjica od osnivanja lokalne samouprave. Zaslužnim pojedincima i organizacijama uručena su i priznanja, a među nagrađenima je i urednik i vlasnik lista Informer Dragan Vučićević.

17.09.2024

13:17

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija