• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.10.2024

20:43

Ne biste je prepoznali! Pojavile se stare fotke Ene Čolić, nekada je imala potpuno drugačiji imidž (FOTO)

ATAIMAGES/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Ne biste je prepoznali! Pojavile se stare fotke Ene Čolić, nekada je imala potpuno drugačiji imidž (FOTO)

Podeli vest

Ena Čolić je u prošlosti više puta menjala boju kose.

Rijaliti učesnica Ena Čolić podigla je veliku prašinu svojim ulaskom, a zbog oštrog jezika mnogi su je uzeli na zub.

Foto: instagram/ena.colic

 

Međutim, Ena koja je atraktivnim izgledom privukla pažnju velikog broja muških ukućana, nije uvek izgledala ovako. I ona je, kao i većina ostalih takmičarki rijalitija "Elita 8", imala nekoliko estetskih intervencija.

Čilićeva je kroz godine dosta menjala imidž, a to se najviše vidi po bojama kose. Sad je atraktivna brineta, nekad je bila crka, plavuša, a čak je imala i fazu dok je nosila roze kosu!

Naravno, vidi se da je uvećala usne i jagodice, kao i da je tetovirala obrve, ali nije izgledala mnogo drugačije nego sada.

Njene fotografije možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija