• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infoormer/K.Ć. - D.S.

25.10.2024

21:49

"Dosta se toga promenilo otkad sam se razvela..." Ana Radulović progovorila o krahu braka, pa otkrila: "Ne živimo više zajedno" (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Dosta se toga promenilo otkad sam se razvela..." Ana Radulović progovorila o krahu braka, pa otkrila: "Ne živimo više zajedno" (VIDEO)

Podeli vest

Ana Radulović je govorila o razvodu od pevača Mirčeta Radulovića.

Voditeljka rijalitija "Elita 8", Ana Radulović, jedna je od brojnih zvanica koje su danas došle na rođendansku žurku Jovane Jeremić, a nedavno se našla u žiži interesovanja zbog razvoda.

Ana je na samom početku otkrila kako se oseća, kao i da je potpuno opravdano došla sa osmehom na licu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Dobro sam. Može bolje, ali uvek može bolje. Trudim se da se kod mene ne promeni mnogo toga. Osmeh je tu zato što sam došla da proslavim zajedno sa Jovanom njen rođendan. Znam koliko ona voli svoj rođendan, znam koliko joj je ovaj bitan, imamo povod za slavlje, bilo bi glupo da sam došla bez osmeha - rekla je ona, pa otkrila da li je i ona, kao Milan Milošević, Jovani poklonila kovertu:

- Nemam kovertu jer sam kasnila, jer večeras radim, ali je poklon spreman. Mislim svakako da je koverta manje bitna, bitnije je ono što je u koverti. 

Radulovićeva nije želela mnogo da komentariše temu razvoda od Mirčeta Radulovića, ali je rekla da negativne komentare na društvenim mrežama koji su tim povodom usledili ne čita.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Dala sam već saopštenje i rekla da to nećemo komentarisati iz nama najbitnijeg razloga, a to je naš sin. Nisam čitala komentare, nisam ni očekivala da budu dobri komentari,  s obzirom na to da nije ni dobar povod za dobre komentare. Komentare inače ne čitam - rekla je ona i otkrila čime su joj trenutno okupirane misli:

- Već dugo sam u radovima, renoviram stan, sad se baš nerviram zbog toga, tako da razmišljam o tome i o poslu. Ako vidite na meni neki kreč ili malter, znaćete da sam došla iz stana. Odužilo se sve to sa majstorima i trenutno sam u tome. Sad imam svoj stan. Odvojili smo se - rekla je ona, a na pitanje da li se od razvoda u njenom životu nešto promenilo, rekla je:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Evo, menjam zidove, parket, pločice i neki nameštaj. Tako da, dosta se promenilo. 

Voditeljka kaže da između nje i njenog bivšeg supruga nema zle krvi.

- Dete je koliko moje toliko i moje. Živeće i sa mnom i sa njim. Nema razloga da bude zle krvi. Ja mislim da normalni ljudi, kada normalno razgovaraju i zajednički dođu do nekih odluka nema potrebe da bude zle krvi. U sjajnim smo odnosima.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija