• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.10.2024

20:18

Mile Kitić pakuje kofere i odlazi iz Srbije: Marta umešala svoje prste, folker stavljen pred svršen čin

Maša Banđur

Estrada

Mile Kitić pakuje kofere i odlazi iz Srbije: Marta umešala svoje prste, folker stavljen pred svršen čin

Podeli vest

Jedan od najtraženijih pevača narodne muzike, Mile Kitić, priznao je ko ga je nagovorio da kupi nekretninu u Dominikanskoj Republici

Pevač Mile Kitić, poznat po uspešnoj karijeri i luksuznim nekretninama, otkrio je kako je odlučio da pazari kuću u Dominikanskoj Republici.

Naime, on je pazario luksuznu nekretninu, na nagovor supruge Marte, koja je godinama maštala o tome da upravo u Dominikani imaju svoj kutak za uživanje.

- Marti je, kako kažu u Bosni, grah pao da je mogla da obiđe ceo svet. Od ovih svih destinacija, Maldivi, Sejšeli, Kuba i slično, kada je otišla u Dominikanu svidelo joj se. Otišla je ponovo sledeće godine i tada je iznenada buknula korona i šest meseci se nije vratila. Bila je tamo u hotelu zarobljena jer nije bilo letova. Kada je posle pola godine došla nazad u Beograd kaže mi: "Joj kako je tamo dobro vreme u toku zime, ja bih tamo da kupimo kuću" - ispričao je Mile u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Foto: ATAIMAGES

 

Pevač je priznao da isprva nije blagonaklono gledao na ovakav predlog svoje supruge.

- Gde ću ja sad da letim deset sati, idem u godine već. Deda sam, da ja sad idem avionom da se klackam. Ne mogu da odem ovde do Frankfurta. I nisam bio za to, i to ne radi neke investicije nego daleko je. Ko će ići? Bolje da kupimo negde u Crnoj Gori ili Hrvatskoj i eto me pola sata, sat avionom - objasnio je folker.

Ipak, kao i svaki džentlmen Mile je rešio da ispuni želju svojoj lepšoj polovini koja mu je velika podrška tokom višedecenijske karijere.

- Ona ode tamo, zove me i hajde, kupimo. Ode i Elena i njoj se svidelo - dodao je Mile i šokirao priznanjem:

Foto: Maša Banđur

 

- Ja nisam hteo dve godine da idem uopšte, šta ću ja tamo? Međutim kad sam otišao, svidelo mi se. Sad odlazim početkom januara i ostajem do kraja marta ili aprila, tri meseca, a žena bude po pet meseci.

Mile je otkrio i šta mu savršeno odgovara u Dominikanskoj republici.

- Tamo je od novembra do marta svaki dan 28, 29 stepeni, neki vetrić pirka. Idealno - istakao je Mile.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija