• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Pulsonline

09.10.2020

14:37

UDALA SE ZA 23 GODINE STARIJEG! Igrala je MALU ZONE, danas je OZBILJNA RIBA! Muža je upoznala preko PEVAČA, a glumu NIJE ZANEMARILA (FOTO)

Kultura

UDALA SE ZA 23 GODINE STARIJEG! Igrala je MALU ZONE, danas je OZBILJNA RIBA! Muža je upoznala preko PEVAČA, a glumu NIJE ZANEMARILA (FOTO)

Podeli vest

Danas je gledate u poznatoj seriji

Publika je Janu Milosavljević upoznala kada je igrala malu Zone u popularnoj filmskoj adaptaciji. Svoju debitantsku ulogu dobila je kao devojčica, a upravo ona je odredila dalji put njene glumačke karijere.

Iako je snimila još par projekata sa Šotrom, roditelji se ipak nisu slagali sa tim da Jana uđe u svet glume tako mala.

Foto: Youtube Printscreen/Zona Zamfirova

Ona je ćerka Neše Milosavljevića iz benda "Galija", koju ima sa bivšom suprugom Stanislavom.

Jana se rodila 1990. godine, a s obzirom na to da se moj brak sa njenom majkom ubrzo nakon toga raspao, slabo smo bili u kontaktu sve do 2000. godine. Jana studira glumu na akademiji u Novom Sadu. Svu svoju decu učim važnoj životnoj lekciji, a to je da svaki čovek mora posedovati određenu odgovornost prema slobodi – rekao je pre nekoliko godina za "Stori".

Nenad kome su porodične vrednosti uvek bile na prvom mestu, a veliku podršku brata Predraga sa svojih muzičkih početaka pretvorio je u saradnju sa grupom Galija, pošto je njegov stariji brat kao tekstopisac učestvovao pri stvaranju nekih pesama.

Jana koja važi za prelepu glumicu je privukla pažnju i kada je igrala Irenu, asistentkinju Dubravke Mijatović, u seriji Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu". Zanimljivo je da u istoj seriji igra i ćerka Radeta Šerbedžije Lucija, koja je bila udata za Janinog sadašnjeg supruga Filipa Gajića.

Jana i Filip dokaz su da ljubav ne pita za godine. Njih dvoje upoznali su se na inicijativu Ramba Amadeusa, a prošle godine dobili su sina Joakima.

Joakim je Janino prvo, a Filipovo četvrto dete. Glumac i reditelj iz prvog braka ima 17-ogodišnju Nataliju, a iz drugog, sa Lucijom Šerbedžijom, Sergeja (10) i osmogodišnju Anastasiju, navodi Pulsonline.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 3 godine

...Буде то стабилан брак када се "пронађу": " Електрин комплекс" и један обичан матори ПЕДОФИЛ...

ĐETIĆ

pre 3 godine

Jel ste videli kako puši marihuanu ? O tome malo pišite...

Dragy

pre 3 godine

Jao KAKVE "strašne" slike "strašne" ribe!! Jedva da se neko vidi na slikama!!

Kiki

pre 3 godine

Tuga! Dede satiru Hajdi, a jadnici se tome dive! Jano zeznula si se ozbiljno! Drtine pedofilske i ćurke od žena!

utisak

pre 3 godine

"Ozbiljna riba" je komentar na nivou petnaestogodišnjaka, kome vi dajte platu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija