• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

17.03.2021

14:47

Knjige nikad bliže! Besplatna isporuka i veći količinski popust od 17. do 21. marta

Kultura

Knjige nikad bliže! Besplatna isporuka i veći količinski popust od 17. do 21. marta

Podeli vest

Laguna i Delfi knjižare su se pobrinuli da u narednom periodu ne budete uskraćeni za knjige koje želite da čitate. Od srede 17. do nedelje 21. marta sve što poručite preko sajta laguna.rs i delfi.rs besplatno stiže na vašu adresu na teritoriji Republike Srbije u najkraćem roku – bez obzira na iznos!

Takođe vas očekuje količinski popust od čak 15% na tri i više poručenih knjiga u izdanju Lagune na sajtu laguna.rs i 15% količinskog popusta na sajtu delfi.rs za tri i više poručenih knjiga u izdanju Lagune, drugih izdavača i knjige na stranim jezicima.

Ovo je sjajna prilika da nabavite odličan roman Pole Bern "Ogledalce, ogledalce", priču o životu Marlen Ditrih s druge strane ogledala ili izvanrednu motivacionu knjigu Srđana Krstića "Borba do pobede", koja podstiče i daje snagu da se prebrode najteže životne situacije. Ako ste anksiozni, rastrzani na sto strana i nezadovoljni životom, pomalo bezobrazna ali veoma praktična knjiga "I za to me zabole: Magija koja menja život" pomoći će vam da povratite vreme, energiju i novac i usmerite ih na ono zaista bitno u životu.

Foto: Promo

Više od 4.000 naslova na sajtu laguna.rs i preko 100.000 knjiga Lagune, drugih izdavača i ostalih artikala na sajtu delfi.rs, a sve besplatno stiže do vas od 17. do 21. marta.

I to nije sve! Uz knjige stiže i novi broj časopisa Bukmarker! Uz mnoštvo zanimljivosti iz sveta književnosti, očekuju vas i sjajni intervjui, i to sa jednim od najvažnijih pisaca iz oblasti naučne fantastike Liju Cisinom i dobitnikom Vitalove nagrade Enesom Halilovićem.

Laguna i Delfi knjižare su uvek tu za vas!


Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija