• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

10.08.2021

18:57

NEMAM USLOVE ZA RAD, NE ZNAM GDE DA UGOSTIM KOLEGE! Petar Strugar pokrenuo NOVI BIZNIS - evo čime se glumac sada BAVI!

Kultura

NEMAM USLOVE ZA RAD, NE ZNAM GDE DA UGOSTIM KOLEGE! Petar Strugar pokrenuo NOVI BIZNIS - evo čime se glumac sada BAVI!

Podeli vest

Glumac Petar Stugar pasionirani je ljubitelj konja, a odnedavno i licencirani trener jahanja, pa njegove kolege često potraže savet od njega.

Glumac Petar Strugar kaže da mnoge njegove kolege žele da ih nauči da jašu, što će im i u poslu trebati. Njegova grla od jeseni čekaju i novi projekti.

- Ima dosta kolega koji hoće da dođu na jahanje. Ali uglavnom nemaju vremena, a ja trenutno nemam gde da ih ugostim. Ali se nadamo da će uskoro to biti sve rešeno i da ćemo moći da se družimo sa ovim veličanstvenim životinjama - kaže ponosno Petar Strugar.

Foto: Printscreen You Tube

Petar Strugar

- Trebalo bi od jeseni da imamo još nekoliko snimanja moj klub i ja. Samo da nađemo prostor da smestimo konje i da ih spremimo i naviknemo na sve što treba, da bude bezbedno za kolege glumce, da bi moglo neometano da se snima.

Večinu svog vremena on provodi na hipodromu.

- Ovde sam svaki dan sa ovim ljudima, životinjama, sa mojim psom. Tako da se ovde osećam kao kod svoje kuće - naglasio je on, i dodao da su njegovi konji na hipodromu trenutno stacionirani.

- Moji saradnici i ja imamo u planu da oformimo, odnosno, napravimo jedan konjički centar u kojem ćemo se smestiti sa našim životinjama. Tragamo za lokacijom. Imamo nekoliko zanimljivih stvari koje bi mogle da nam „piju vodu“, tako da se nadam da ćemo to realizovati u najskorije vreme i da ćemo se preseliti i početi sa radom. To ne znači da ćemo da prestanemo da dolazimo na hipodrom jer su nam trke i konjarstvo definitivno u krvi i od toga ne odustajemo - kaže Strugar.

Iako su konji velike životinje i ulivaju strah, Petar je otkrio kako je uspeo da ih ukroti.

Foto: printscreen instagram

Petar Strugar

- Pa psihološki je takav osećaj. Zašto se koristi konjica i dalje u policiji? Zato što je konj jako psihološko sredstvo. Izgleda impozantno. Konji su generacijama i generacijama odgajani tako da budu pitomi. Postoje tu naravno bojazni kada radiš sa mladim grlima. Ali sa njima uglavnom rade iskusni jahači. Početnicima se daju stabilni konji na kojima će oni da uhvate balans sa kretanjem konja, a konj će da pazi jahača. Takav konj se bira za školu jahanja. Tako da nema bojazni od toga - rekao je Strugar.

S obzirom na količinu obaveza koje ima kako na privatnom tako i na poslovom planu, za Petra se ne može reći da je lenja osoba.

- Reklo bi se. (smeh). Zoran Vidicki me dosta gura u svemu ovome sa konjima. Dobra mi je podrška i prijatelj - istakao je glumac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija