• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2021

17:27

UHAPŠEN JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA NEOVLAŠĆENO DELJENJE LINKA FILMA TOMA! Priznao krivicu - evo koja kazna sledi!

printscreen

Kultura

UHAPŠEN JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA NEOVLAŠĆENO DELJENJE LINKA FILMA TOMA! Priznao krivicu - evo koja kazna sledi!

Podeli vest

Jedan od osumnjičenih za neovlašćeno deljenje linka na kojem se nalazi film "Toma" po društvenim mrežama uhapšen je i u nedelju je saslušan u Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal, gde je priznao krivicu i detaljno izneo odbranu, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Takođe se radi na otkrivanju i procesuiranju osobe od koje je ovaj link potekao.

Osumnjičeni se tereti za neovlašćeno korišćenje autorskih prava i određena mu je mera zabrane upotrebe interneta, kako bi se sprečile dalje zloupotrebe.

Krivičnu prijavu protiv nn lica ovim povodom policiji su u petak ujutru podnele Produkcijske kuće MinaCord i CobraFilm, koje su vlasnici autorskih prava filma "Toma".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija