• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.11.2021

18:31

TUŽILAŠTVO DONELO ODLUKU U SLUČAJU GLUMICE MARIJE KARAN! Evo šta je usledilo nakon skandala u centru Beograda!

Kultura

TUŽILAŠTVO DONELO ODLUKU U SLUČAJU GLUMICE MARIJE KARAN! Evo šta je usledilo nakon skandala u centru Beograda!

Podeli vest

Posle predloga Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, izrečena je mera Vladimiru Balabanu, partneru Marije Karan. Sud mu je izrekao hitnu meru zabrane komuniciranja i približavanja glumici, koju je navodno pre dve večeri ošamario u centru grada nakon rasprave.

Muškarac nije uhapšen, niti je protiv njega podneta krivična prijava, a po nalogu tužilaštva, policija Starog grada sada prikuplja dodatne informacije u vezi ovog događaja, nakon čega će tužilaštvo proceniti da li u njegovim radnjama ima elemenata krivičnog dela ili prekršaja.

Foto: rts printscreen

Marija Karan

- Provere će se obaviti i preko centra za socijalni rad, a i pribaviće se i izveštaji o zadobijenim povredama, zatim video zapisi i sve ostalo sto je neophodno radi donošenja odluke - rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Sam šamar bi mogao da se goni po privatnoj tužbi glumice, kao i ostećenje tuđe stvari, ukoliko se njen partner odluči na to, jer mu je razbila jedno staklo na kolima.

To znači da tužilaštvo ne bi moglo da vodi krivični postupak po službenoj dužnosti.

Tužilaštvo će pre toga proveriti da li su oni živeli zajedno, da li ju je on i ranije tukao, da li je to zabeleženo u centru za socijalni rad, da li su bili sami, odnosno da li je još neko bio prisutan kada su se svađali i kada ju je udario.

Ako je neko bio prisutan - šta je video, kakve je povrede Karan zadobila, šta se vidi na video zapisima... Nakon svega toga, tužilaštvo će odlučiti da li ima elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goca

pre 2 godine

Socijalna služba bi trebala da se pozabavi pitanjem gde su, šta rade i ko čuva decu ove "elite" dok im se roditelji celu noć do jutra provode po kafanama, napijaju, svađaju, šamaraju i razbijaju.

Muki

pre 2 godine

Evo dokaza da nema zakona, on je proglasen krivim bez dokaza njemu izrecena mera, znaci nemas pravo da se branis ajo de neka ludaca napadne jer mozes i u zatvor, sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija