• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

18.12.2021

08:00

SCENA S*SA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA I OVE GLUMICE U "BESI" IZNENADILA JE SVE: Skontali smo se uz rakiju i bilo je baš...

Kultura

SCENA S*SA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA I OVE GLUMICE U "BESI" IZNENADILA JE SVE: Skontali smo se uz rakiju i bilo je baš...

Podeli vest

Katarina Čas (45) i Miloš Timotijević (46) iznenadili su gledaoce "Bese" scenom se*sa!

Glumci u ovoj hit seriji igraju agente Interpola Laru Pirš i Petrita Kocija, koji su u šestoj epizodi imaju se*s u kolima pored autoputa. Najpopularnija slovenačka glumica, koja je 2013. igrala rame uz rame sa Leonardom Dikapriom u holivudskom filmu "Vuk sa Vol Strita", kaže da se odlično snašla u "Besi".

- U seriji najviše scena imam sa Timotijevićem, odmah smo se skontali. Već prvog dana snimanja u Crnoj Gori dali su mi malo rakije, slušali smo muziku i bilo je baš opušteno - priča Katarina i dodaje da je ulogu prihvatila s oduševljenjem:

- Autor serije Igor Stoimenov me je pozvao i rekao mi da počinju da snimaju drugu sezonu "Bese". Pitao me je da li znam o kakvom se projektu radi. Odgovorila sam potvrdno jer mi je slovenački kolega Sebastijan Kavaca, koji je glumio u prvoj sezoni, nahvalio ceo projekat. Tako da sam sa radošću prihvatila. Još kada su mi rekli da ću igrati agenta Interpola, dileme nije bilo.

Njen kolega Miloš Timotijević ima samo reči hvale za koleginicu iz Slovenije.

- Katarina mi je drugarica. Odmah smo se razumeli, vesela je i spremna na šalu. Bilo je zadovoljstvo raditi sa takvim profesionalcem - jasan je Timotijević.

Serija "Besa", u produkciji Telekoma Srbije, emituje se vikendom na Superstar kanalu, a sredom i četvrtkom na TV Prva. Glavne uloge tumače Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Hana Selimović, Milan Marić i Arben Barjaktaraj.

Hičkok kao inspiracija

Tvorac "Bese" Srđan Šaper kaže da je ideju za seriju dobio od čuvenog reditelja horor filmova Alfreda Hičkoka.  

- Njegove filmove mnogo volim. Imaju jednu interesantnu liniju - nekom junaku koji živi običan život dogodi se nešto što mu potpuno preokrene svet. Kao što se dogodilo našem glavnom junaku Urošu Periću (Raša Bukvić).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 2 godine

I u Vuku sa Vol Street-a je dizala noge. Sve karakterne uloge.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija