• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

06.05.2022

08:55

PRVI KONSTRAKTIN INTERVJU IZ TORINA! Evo šta je rekla o pripremi za Evroviziju - gledaocima poručila samo jedno!

Marko Đoković

Kultura

PRVI KONSTRAKTIN INTERVJU IZ TORINA! Evo šta je rekla o pripremi za Evroviziju - gledaocima poručila samo jedno!

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta nedavno je otputovala u Torino gde će 12. maja nastupiti na Evroviziji, a sada se iz Italije prvi put oglasila

- Prvi utisci su odlični. Scena je velika i jedva čekam da se ispuni publikom - rekla je Konstrakta, a onda je otkrila da li se javlja trema zbog najbitnijeg nastupa u karijeri. 

- Treme nema, možda malo na početku one pozitivne, ali već nakon prvog puta na probi sve se zaboravi. Razmišljam samo o tome da sve otpevam i uradim po planu - rekla je Ana, pa dodala:

Foto: Marko Đoković

Ana Đurić Konstrakta

- Italija je divna. Od obaveza nemamo puno vremena da razgledamo grad, ali ono što smo uspeli da vidimo je baš onako kako smo i očekivali - puno sjajne arhitekture i divnih ljudi - rekla je pevačica. 

- Sada nas čeka druga proba i to će biti još jedna prilika da usavršimo neke detalje sa prve probe i promenimo pojedinosti koje smo sugerisali producentima festivala - dodala je Konstrakta, a onda apelovala na publiku da glasa za nju i dovede Evrosong u Srbiju.

- Gledajte nas 12. maja od 21 h na RTS-u i navijajte - rekla je Ana Đurić Konstrakta.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija