• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

12.05.2022

20:27

HTELA NOVAKU PAPRENO DA NAPLATI DA MU ZAPEVA NA SVADBI! Voditeljka Evrovizije trebalo je da nastupi na venčanju najboljeg tenisera na svetu!

reuters/youtube prntscr

Kultura

HTELA NOVAKU PAPRENO DA NAPLATI DA MU ZAPEVA NA SVADBI! Voditeljka Evrovizije trebalo je da nastupi na venčanju najboljeg tenisera na svetu!

Podeli vest

Poznata italijanska muzička zvezda Laura Pauzini vodi program na ovogodišnjoj Evroviziji, a u Srbiji je ostala upamćena kao pevačica koja je trebalo da zapeva na svadbi najboljeg tenisera na svetu, našeg Novaka Đokovića

Laura Pauzini voditeljka je ovogodišnje "Evrovizije" u Torinu, a scenu deli s Alesandrom Katelanom i Mikom.

Foto: reuters/youtube prntscr

Puno košta... Laura Pauzini

U prvoj polufinalnoj večeri takmičenja Laura Pauzini je pokazala tri stajlinga, a svima su zajednički bili ružičasta boja i potpis proslavljene italijanske modne kuće Valentino.

Laura je u rodnoj Italiji velika muzička zvezda i snima pesme na talijanskom, španskom, portugalskom, engleskom i francuskom jeziku, a iza nje su istorijski uspesi.

Rođena je u Faenci, gradiću na severu Italije, a odrasla je u gradu Solarolo, gde je s ocem Fabricijom, muzičarem i pevačem, počela da peva od osme godine u piano baru. Kada je napunila dvanaest godina, izdala je prvu pesmu "I Sogni Di Laura", poluprofesionalni uradak koji datira iz 1987. Karijera joj je započela s usponom na festivalu Sanremo, pesmom "La Solitudine", 1993. godine.

Foto: Tanjug

Voli je, ali ne toliko... Novak Đoković

Iste godine izdala je i svoj prvi album koji je naslovila svojim imenom i prezimenom, a godinu dana kasnije objavila je drugi album "Laura" koji je, osim u Italiji, doživeo i veliki uspeh u Francuskoj, pa su joj iz njenog tima savetovali da pokuša da osvoji špansko i latinoameričko tržište. To joj je i pošlo za rukom zahvaljujući hitovima poput "Non c'e" ili "Se Fue".

Prvi album na engleskom jeziku naslovila je "From the Inside", a izdala ga je 2002. godine. Uspešnom numerom "Surrender" zasela je na prvo mesto Billboardove Dance liste, a i drugi singl na engleskom, "If That's Love" zaseo je na isto mesto poznate lestvice. Njena pesma nazvana "The Extra Mile" postala je naslovna numera filma "Pokemon".

Tokom karijere, Laura je primila dve Svetske muzičke nagrade, 1994. i 2003. za najboljeg italijanskog izvođača, Platinastu nagradu za najprodavanijeg izvođača Evrope, Latin Gremi za najbolji vokal na pop albumu 2005. godine i Gremi za najbolji latino pop album. Laura je postala prva pevačica iz Italije koja je osvojila Gremi.

Njen veliki obožavatelj je i teniser Novak Đoković koji je poželeo da mu Laura zapeva na venčanju s Jelenom 2014. godine, ali ona je navodno za nastup tražila 220 hiljada evra, pa je odustao od angažmana. Što se tiče njenog privatnog života, Laura je od 2005. godine u ljubavnoj vezi sa svojim gitaristom i umetničkim producentom Paolom Kartom, s kojim ima ćerku Paolu. Rođenje ćerke 2013. godine jedan joj je od najvažnijih trenutaka u životu jer pevačica nikada nije skrivala svoju tešku borbu sa začećem.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija