• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

25.05.2022

18:57

SRĐAN TIMAROV O NOVAKU ĐOKOVIĆU I BIVŠOJ ŽENI! Evo u kakvom je odnosu sa voditeljkom i teniserom!

Tanjug

Kultura

SRĐAN TIMAROV O NOVAKU ĐOKOVIĆU I BIVŠOJ ŽENI! Evo u kakvom je odnosu sa voditeljkom i teniserom!

Podeli vest

Glumac Srđan Timarov pričao je svojoj bivšoj supruzi, voditeljki Nataši Miljković, sinu kojeg ima sa njom, Novaku đokoviću i novim projektima

Glumac Srđan Timarov je neko ko nam uvek izmami osmeh na lice, kako svojim ulogama, tako i pojavom.

Foto: Printscreen TV PRVA

Srđan Timarov

On je neko ko otvoreno priča o odnosu sa svojom bivšom ženom, voditeljkom Natašom Miljković, a odnos u kom se nalaze bivši supružnici je svima fascinantan.

- Sklonite prepreku na vašem zajedničkom putu zvanu ego, pobedite ga, stavite u zatvor, razbijajte u sebi zadate naučene programe svojih predaka, društva, sistema kojima ste nepravedno naučeni. Shvatite da je jedina veza “dok nas smrt ne rastavi” sa nekim s kim imaš dete. Setite se da je jedina svetlost u našim životima ljubav i da je besmisleno trošiti dragoceno vreme na išta drugo. Dete, dragocenost iznad svega, i uspećete, videćete - rekao je glumac.

Njihov sin Lazar odrasta pod svetlima uperenim u njegove roditelje, međutim, kako nam je Srđan odgovorio, po svemu sudeći, on neće nastaviti njihovim putem.

- Moj sin već korača svojim putem, svojim izborom. Ja sam samo “čitač” i podrška. Imam divljenje i ljubav za njegovu posebnost, različitost od mene. Gledam da se ne namećem, da ne smetam njemu kao originalu mojim određenjem. Po svemu je jasno da Lazar neće ići ni mojim ni putem njegove majke u pogledu profesije. Srećan da je - kroz osmeh kaže glumac.

Foto: Printscreen TV PRVA

Srđan Timarov

S obzirom da poslednjih godina u našoj zemlji snima više nego ikad, evo kakav je njegov stav iz perspektive gledaoca, ali i umetnika i da li kvantitet uspeva da isprati kvalitet:

- Dragoceno je što se ovoliko snima, više nego ikad pre. Dobro je za sve. Za gledaoce jer ima mnogo izbora, ne može da se postigne količina gledanja. Bilo je perioda, sećate se, kada smo gledali samo reprize i reprize do besmisla. Dobro je i za glumce i za sve filmske i tv stvaraoce jer smo u snimaćoj kondiciji, a to je uslov za napredak. E sad, sadržaj je šarolik. Ima tu i bruke i za ponositi se. Kako god u tom kvantitetu se rode i izuzetne serije a to je važno. Imamo mogućnosti, prilike da stvaramo. Za svečiji ukus. I to je u redu. Izbor je vaš, izvolte - poručuje glumac koji je nedavno snimio jednu upečatljivu ulogu sveštenog lica, pa je otkrio i da li je privatno religiozan i koliko mu vera znači u životu?

- Snažna je moja vera u Boga, Univerzum, život. Divim se Stvoritelju i veoma sam srećan i zahvalan čovek. Ali moja Vera nije vezana za religiju, niti jednu. Međutim veoma poštujem religiju kao identitet naroda kom pripadam, kao boju, određenje, strukturu življenja, vaspitanje. Ponosim se tim. Slavim praznike, koji su duboko ukorenjena tradicija u mojoj porodici. Ima jedna lepa misao:”Ima nešto u ljudskim očima veličanstvenije od katedrala”.

Prokomentarisao je i prijateljstvo sa Novakom Đokovićem, sa kojim je često viđen u pozorištu, a da li bi on izašao na teren s njim?

Foto: Printscreen TV PRVA

Srđan Timarov

- Mogu da izađem na teniski teren i uzmem reket ako želimo da dobijemo parodiju i da se smejemo! Onda će biti jako uspešno. Novak i ja se sa zadovoljstvom podržavamo i gledamo jedan drugog sa pravih mesta, iz gledališta. On pozorišnog, ja teniskog - sa osmehom je odgovorio popularni glumac.

Srđan trenutno radi na seriji i filmu “Što se bore misli moje” u kojem po prvi put glumi crkveno lice.

- Bilo mi je vrlo inspirativno i zaista me umirio lik mitropolita Mihaila Jovanovića. Reditelj Milorad Milinković me je video u ulozi kakvu mi niko ranije nije podelio. Vrlo interesantno. Prvi put sam sveštenik, obično igram neke zloćke, demone, ludake. Scenario je izuzetan. Nadam se sjajnoj seriji i filmu. Shvatio sam zašto vladike oblače drugi, pomoćnici, nemoguće je to obaviti sam - sa uzbuđenjem je odgovorio.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17