• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

01.06.2022

22:25

EVO ZAŠTO MIRKA VASILJEVIĆ NIJE DOŠLA NA INFORMEROV 10. ROĐENDAN! Dobila pozivnicu, a nije se pojavila - ovo je razlog! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

EVO ZAŠTO MIRKA VASILJEVIĆ NIJE DOŠLA NA INFORMEROV 10. ROĐENDAN! Dobila pozivnicu, a nije se pojavila - ovo je razlog! (VIDEO)

Podeli vest

Glumica Mirka Vasiljević pojavila se na jednom prestoničkom događaju, a tu priliku je iskoristila da dnevnom listu Informer čestita 10. rođendan

Dnevni list Informer nedavno je proslavio 10. rođendan, a tom prilikom organizovali smo gala žurku na kojoj je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti. Ipak, glumica Mirka Vasiljević nije došla, a sada je otkrila i zašto:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mirka Vasiljević stigla u Beograd

- Srećan vam rođendan! Izvinjavam se što nisam mogla da dođem, ali Vujadin je imao momačko veče, pa je neko morao sa decom da budem. Želim vam da trajete dugi niz godina, ispratila sam danas po nekim emisijama da je bilo lepo i zabavno. Nadam se da ću doći sledeće godine, žao mi je - rekla je Mirka na početku razgovora, a onda je otkrila do kada ostaju u Beogradu.

- Trebalo bi duži vremenski period da ostanemo. Nešto bi trebalo da počnem da radim, tako da moram to da organizujem. Imamo novu selidbu. To je naš život, mi tako funkcionišemo. To je njegov posao, a mi smo tu da ga podržimo - rekla nam je Mirka, koja izgleda nikad bolje iako je zapostavila trening.

- Treninge sam zapostavila... U inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo bake i deke ili rođake koji bi mogli da budu sat vremena sa decom, tako da sam ja tu za sve što treba. Ne stižem u inostranstvu - otkrila nam je Mirka Vasiljević, a šta je još rekla, saznajte u videu na početku teksta.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija