• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

01.07.2022

07:20

MLADENOVIĆKA SE OPROBALA KAO GLUMICA U "UBICAMA MOG OCA 6": Vuk Kostić me je naučio da glumim!

printscreen

Kultura

MLADENOVIĆKA SE OPROBALA KAO GLUMICA U "UBICAMA MOG OCA 6": Vuk Kostić me je naučio da glumim!

Podeli vest

Aleksandra Mladenović otkriva da ju je Vuk Kostić naučio da glumi!

Folk pevačica je novo pojačanje hit serije "Ubice mog oca 6", čije je snimanje završeno pre nekoliko dana u Beogradu.

Vatreno krštenje

Aleksandra se preksinoć pojavila na proslavi poslednje klape ovog krimi-trilera i sa nama podelila utiske.

- Učešće u seriji "Ubice mog oca" bilo mi je vatreno krštenje u svetu glume. Pevala sam i glumila, a Vuk Kostić mi je bio direktan partner. Znao je da imam tremu i mnogo mi je pomogao da je se oslobodim. Pokazao mi je i kako najbolje da odglumim i zahvalna sam mu na tome. Pravi je profesionalac i perfekcionista - kaže pevačica za Informer i dodaje da je mnogo teže snimati seriju nego spotove:

- Mnogi misle da je to isto, ali nije. Rad na filmu ili seriji je daleko ozbiljniji posao. Kad snimam spot i umorim se, prekinem i napravim pauzu. Tokom snimanja serije to nisam mogla, morala sam da čekam da se sve završi. Mnogo je veća odgovornost.

Aleksandra je za potrebe serije "Ubice mog oca" snimila pesmu za koju veruje da će postati hit.

- Oduševila sam se kada sam čula numeru za koju je tekst i muziku uradila Aleksandra Kovač, a aranžman harmonikaš Aleksandar Sofronijević. Kada sam dobila ulogu, nisam zatražila savet od koleginice Aleksandre Prijović, koja je takođe glumila u "Ubicama", jer sam želela da scene iznesem na svoj način kako znam i umem - priča pevačica.

Okupila se ekipa

Pored Aleksandre, na proslavu serije "Ubice mog oca" došli su i Predrag Gaga Antonijević, scenarista Nataša Drakulić, producent Maksa Ćatović i glumci Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Marko Janketić, Miodrag Radonjić, Nina Janković i Ivan Zablaćanski.
Šesta sezona serije rađena je u produkciji "Telekoma Srbija" i ima 12 epizoda. Premijerna se očekuje u januaru naredne godine na kanalu Superstar.

Nataša i Gaga: Spremamo i sedmu sezonu

Scenarista i autor serije Nataša Drakulić i Gaga Antonijević kažu da su već počeli pripreme za sedmu sezonu.

- Dokle god publika bude tražila, mi ćemo snimati "Ubice". U planu je i sedma sezona. Ova serija je nešto što najviše volim i svi smo postali kao jedna porodica - priča Gaga, a njegova najbliža saradnica Nataša otkriva koje bi glumce volela da vidi u narednoj sezoni:

- Feđu Štukana, on je sjajan. I mlada generacija glumaca "kida", treba im dati šansu, tako da bih volela da nam se pridruži i Luka Grbić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17