• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer/D. I.

21.07.2022

12:15

BOLDVIN TRAŽIO KLINTONU DA NAS BOMBARDUJE! Glumac iz Srbije otišao u Prištinu, pa otkrio jezive detalje

ATA Images

Kultura

BOLDVIN TRAŽIO KLINTONU DA NAS BOMBARDUJE! Glumac iz Srbije otišao u Prištinu, pa otkrio jezive detalje

Podeli vest

Naslovi u kojima ekipa serijala "Južni vetar" najavljuje pojavljivanje holivudskih zvezda Vilijama Boldvina i Erika Robertsa i dalje su aktuelni, a popularni glumac već je stigao da u Prištini ispriča kako je od Bila Klintona tražio da bombarduje tadašnju Jugoslaviju

Vilijam Boldvin se praktično pravo sa snimanja nastavka "Južnog vetra" u režiji Miloša Avramovića, uputio na Kosovo i u potpunosti prilagodio priču novim domaćinima, i poslodavcima.

Foto: ATA Images

Vilijam Boldvin

Boldvin se našao u glumačkoj postavi filma "Ja i Milošević" koji se snima već nekoliko godina i najavljuje kao "najnoviji kosovski kinematografski projekat koji je okupio glumačku ekipu poznatih holivudskih, evropskih i kosovskih glumaca."

Foto: Instagram/printscreen

Boldvin u društvu Erika Robertsa i reditelja Miloša Avramovića

Osim Boldvina koji se prošlog meseca oduševljeno šetkao i fotografisao po Beogradu, u ovom kosovskom filmu pojavljuje se i Žerar Depardje, Toni Robinson i Marija Gracija Kučinota. U režiji i prema scenariju Arbena Kastratija, ovaj film se bavi stvaranjem slučajnog heroja, prenosi albanski Juronjuz, za koji je Boldvin dao neočekivanu izjavu, koja mnogo govori o čvrstini njegovih "uverenja" i o nepoznavanju materije o kojoj priča.

Boldvin je, istakao da je navodno, "upoznat sa dešavanjima na Kosovu i Balkanu, zbog čega mu je posebno drago što je deo ovog filma", rekao:

- Pažljivo sam pratio priču o tome šta se desilo ovde, u Bosni i na Kosovu. Bio sam veliki pristalica zajednice u SAD koja je vršila pritisak na Klintonovu administraciju i gurala je da interveniše. Voleo bih da se intervencija desila mnogo ranije- kazao je Boldvina, a da ga niko ništa nije ni pitao.

Istovremeno je dodao da mu ovo nije jedini projekat na Balkanu i pomenuo "Južni vetar" u srpskoj produkciji govoreći o novim epizodama serije sa podnaslovom "na granici" koje nastaju u produkciji "Arhangle digitala" i "Režima", "Film disktrikta" i "Telekoma Srbija", a pratićemo ih na Superstaru. Baš kao da pre toga nije izjavio da je Srbiju trbalo bombardovati.

Inače, film "Ja i Milošević" prištinskog reditelja, kako se navodi "Donosi događaje iz 2003. godine koji se poklapaju sa posleratnim periodom na Kosovu i narativ glavnog junaka i njegov doživljaj događaja prožima se kroz film prenoseći tragediju, komične scene i stvarnost siromaštva koje živi u prvim danima slobode", a u biskopima se očekuje 2023. gpodine.

Filmski kritičar Božidar Zečević ovu situaciju sa Boldvinom jasno je prokomentarisao:

- Kao žrtve svoje gostoljubivosti, bili smo nebrojeno puta izigrani i poniženi, kao što je u slučaju Boldvina. Gledao sam skoro u Nišu, kako s emoje kolege tope i utrkuju u ljbaznosti prema Emiru Hadžihafizbegoviću, otvorenom i deklarisanom srbofobu. Bojim se da ću se još nagledati ovakvih prizora. Dokle ćemo i zašto izigravati "korisne budale" - ne znam.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JEDVA ČEKAM DA PROBAM RAKIJU I ĆEVAPE! Holivudska zvezda Erik Roberts počinje snimanje "Južnog vetra" u Beogradu, novinarima otkrio sve o dolasku u Srbiju!  (VIDEO)
Kultura

JEDVA ČEKAM DA PROBAM RAKIJU I ĆEVAPE! Holivudska zvezda Erik Roberts počinje snimanje "Južnog vetra" u Beogradu, novinarima otkrio sve o dolasku u Srbiju! (VIDEO)

Filmska zvezda Erik Roberts stigao je u Srbiju u društvu svog prijatelja i kolege Vilijama Boldvina, a obijica će glumiti u novoj sezoni serije "Južni vetar na granici" pored Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića. Roberts se sada obratio domaćim novinarima i odgovarao na sva pitanja, a najzanimljivije se odnosilo na njegovu želju da proba srpske specijalitete

22.06.2022

14:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija