• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

12:25

Prepuna Niška tvrđava ovacijama dočekala pretpremijeru filma KOMEDIJA NA TRI SPRATA!

Promo

Kultura

Prepuna Niška tvrđava ovacijama dočekala pretpremijeru filma KOMEDIJA NA TRI SPRATA!

Podeli vest

“Komedija na tri sprata”, prvi film mlade rediteljke Sandre Mitrović doživeo je ovacije na svom pretpremijernom prikazivanju u okviru 57. Filmskog festivala u Nišu

Projekcija za koju se tražila karta više potpuno je oduševila Nišlije, završila se višeminutnim aplauzom za glavne aktere - Slobodana Bodu Ninkovića, Vesnu Trivalić, Dragana Gagija Jovanovića, Miodraga Radonjića i Pavla Mensura.

Foto: Promo

“Komedija na tri sprata”, prvi film mlade rediteljke Sandre Mitrović

"KOMEDIJA NA TRI SPRATA" prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

- Dugo sam živela van naše zemlje i želela sam da dočaram taj jedinstven osećaj koji postoji samo kod nas - bliskost i prisnost koja postoji među komšijama. To je zaista nešto što je vrlo specifično i meni veoma drago, daje osećaj topline i pripadnosti - izjavila je Sandra Mitrović na konferenciji za medije u Nišu. 

Foto: Promo

“Komedija na tri sprata”, prvi film mlade rediteljke Sandre Mitrović

Nakon studija u Londonu, Sandra Mitrović je master diplomu stekla na Univerzitetu Kolumbija, odakle nosi veliko znanje i iskustvo. Kreator je osam kratkih filmova, a sada je predvodila autorsku ekipu na svom prvom dugometražnom filmu. Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija. Velika beogradska premijera se očekuje sredinom oktobra. 

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija