• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2022

15:24

ZATVARA SE POZORIŠTE ANDRIJE MILOŠEVIĆA! Danas se igra poslednja predstava

Kultura

ZATVARA SE POZORIŠTE ANDRIJE MILOŠEVIĆA! Danas se igra poslednja predstava

Podeli vest

Glumac Andrija Milošević saopštio je danas da njegovo pozorište "Tatar na Brdu" prestaje sa radom

Milošević se oglasio na Instagramu gde je sa svojim pratiocima podelio ovu vest:

- Draga publiko i svekolika javnosti, ovim putem vas informisemo da smo obavešteni da, nažalost, neće doći do produžetka saradnje sa opštinom Čukarica. Samim tim, Teatar na Brdu prestaje sa radom u sali u kojoj je do sada bio.

U obavezi smo da vas obavestimo o našem dosadašnjem radu i velikim uspesima koje smo imali za samo 4 godine rada… Imajte u vidu da zbog pandemije korona virusa skoro godinu i po dana nismo radili u punom obimu - ali to nas nije zaustavilo u našoj želji da lepotu i osmeh vratimo svakom ko nas je posetio - napisao je Milošević.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 1 godinu

Ja gledao mačka pecena.....sa sjajnim glumcima savršeno bilo.......ma dodjite u Smederevo ovde uvek puna sala.....šta će te na Čukarici selendra obična!!!!!haa ha ha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija